Nogomet

Razočaranja dosadašnjeg dijela sezone: Osijek i Slaven Belupo igraju za bijeg s dna

Mihaela Bradovski • nedjelja, 15.09.2024.
Razočaranja dosadašnjeg dijela sezone: Osijek i Slaven Belupo igraju za bijeg s dna
Foto: Šime Zelić/PIXSELL

Današnji program u SuperSport HNL-u otvorit će od 17:30 Osijek i Slaven Belupo. I jedni i drugi jako loše su krenuli u sezonu...

Iz kola u kolo Osječani i Farmaceuti najavljuju buđenje, bolje predstave i bolje rezultate, ali pogled na ljestvicu je za njih okrutan. Nalaze se na samom dnu s po jednim osvojenim bodom.

Igraj na Osijek - Slaven Belupo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

To je posebno dramatično za Osječane koji su imali velika očekivanja od ove sezone, ali su ispali iz Europe nakon vrlo lošeg izdanja protiv Zire, a u prvenstvu nižu razočaranje za razočaranjem.

Navijači su zazivali odlazak, uprave, odlazak sportskog direktora, trenera, to se nije dogodilo već su dovedeni novi igrači za koje su odgovorni uvjereni kako će donijeti kvalitetu više i podići Osijek tamo gdje su ga željeli vidjeti.

Koliko je to realno, vrijeme će pokazati, pa čak i već današnji dvoboj kada na Opus Arenu dolazi Slaven Belupo koji je u sličnim problemima i također je posljednjih tjedana osnažio kadar nakon što je postalo jasno da će biti previše sreće s onim kadrom s kojim se ušlo u prvo kolo.

Farmaceuti su već promijenili i trenera pa je tako Ivan Radeljić dobio otkaz, a na klupu je došao Mario Kovačević koji se tako nakon teške bolesti vraća poslu, a prvenstveni debi kao trener Slavena imat će danas.

U međuvremenu Koprivničanci su odigrali i svoj susret prvog kola SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, gostovali su kod Kustošije i slavili s 1:0 pogotkom iskusnog Ilije Nestorovskog.

Mjesto, vrijeme, sudac

Osijek, Opus Arena, 17:30

Sudac: Toni Dadić

Nedostaju

Osijek: Mkrtčjan, Guedes, Ademi, Čavlina (ozljede)

Slaven Belupo: Lešković, Qestaj (ozljede)

Prošli dvoboj

Prošle sezone Osijek je slavio tri puta, a Slaven Belupo jednom. Farmaceuti su bili bolji na svom travnjaku s 1:0, a drugu u Koprivnici su izgubili istim rezultatom. U Osijeku su dva puta teško poraženi, bilo je 6:1 i 4:1.

Prognoza

Tko će proraditi? Osijek je favorit i očekuje u pobjedu, ali iz Koprivnice najavljuju kako na ovo gostovanje dolaze po bodove. test

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!