SuperSport HNL, 6. kolo, 15.09.2024, 20:00 h, Šubićevac
Suci: Ante Čulina, Luka Pajić, Anto Marić; 4. sudac: Mateo Erceg
Šibenik
Šibenik
0:0(0:0) Varaždin
Varaždin

Najrealniji ishod: Bez pobjednika za Šubićevcu

Petar Jenjić • nedjelja, 15.09.2024.
Najrealniji ishod: Bez pobjednika za Šubićevcu
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Šibenik i Varaždin igrali su posljednji susret šestog kola SuperSport HNL-a. Dvoboj na Šubićevcu završio je remijem, a nijedna momčad nije uspjela postići pogodak...

Posljednja utakmica šestog kola SuperSport HNL-a nije nam donijela pogotke. Na Šubićevcu su snage odmjerili Šibenik i Varaždin, a kada se sve zbroji i oduzme, konačan ishod čini se najrealnijim.

Igraj na SuperSport Hrvatski nogometni kup na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi pokušaj imali su domaći u devetoj minuti preko Morrisona Agyemanga koji je iz teške pozicije solidno pucao, ali otišlo je van okvira gola. U 16. minuti dobra sekvenca Alekse Latkovića i udarac prema šibenskom golu, ali njegov pokušaj lako hvata Antonio Đaković.

Michele Šego je uposlio Marka Dabru u 25. minuti, ali napadač Varaždina još uvijek će malo sačekati na svoj pogodak. Dobar udarac glavom, ali van okvira gola. Šest minuta kasnije Ivan Santini zaradio je izravan nakon oštrog starta nad Latkovićem.

Sudac Ante Čulina je nakon pregleda VAR snimke promijenio boju kartona i ostavio napadača Narančastih na terenu. Do kraja prvog poluvremena nije bilo ozbiljnijih situacija, kako na jednoj, tako i na drugoj strani.

Sjajna lopta Tonija Kolege za Ivana Božića koji izlaz sam pred Olivera Zeleniku, no nije pucao najbolje, otišlo je van okvira gola. U 66. minuti pucao je ponovno glavom Dabro, no uhvatio je to Đaković. Deset minuta kasnije udarac je okušao Santini iz slobodnog udarca. Nije bilo loše, ali van okvira.

Činilo se, na prvu, odlična reakcija Đakovića u 80. minuti spriječila je vodstvo Varaždina. Pucao je Leon Belcar iz blizine, a iz usporene snimke vidjelo se da je pogodio stativu. U 94. minuti odlično je opalio Belcar, ali vratar Šibenika još bolje je reagirao. test

SuperSport HNL, 6. kolo:
Šibenik - Varaždin 0:0

SuperSport HNL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

SuperSport HNL

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!