Vodeni sportovi

Mladost, Jug, Primorje i Solaris saznali protivnike u kvalifikacijskim skupinama Eurokupa

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.09.2024.
Mladost, Jug, Primorje i Solaris saznali protivnike u kvalifikacijskim skupinama Eurokupa
Foto: Lana Slivar Dominić/HINA

U Zagrebu je održan ždrijeb kvalifikacijskih skupina Eurokupa, a u ždrijebu su se našla i četiri hrvatska kluba, Mladost, Jug, Primorje i Solaris...

Nakon što nisu uspjeli izboriti nastavak natjecanja u Ligi prvaka, vaterpolisti Juga i Mladosti nastavljaju s nastupom u Eurokupu gdje će prvo morati proći kroz kvalifikacijske turnire, a pridružio im se i Solaris.

Mladost može biti najzadovoljnija ždrijebom. Ona će ujedno biti i domaćin kvalifikacijskog turnira, a igrat će u skupini s Enkom iz Istanbula, Apollonom iz Smyrne, španjolskim Sant Andreuom i kotorskim Cattarom.

Solaris će igrati na turniru u Barceloni gdje će imati težak posao u skupini s Barcelonom, Vouliagmenijem i Quintom iz Genove.

Zanimljivu skupinu dobio je Jug koji će igrati u francuskom Aix-en-Provenceu, a protivnici će mu biti domaći Pays d'Aix, Ludwigsburg, Panathinaikos i De Akker iz Bologne.

Najteži posao čeka Primorje koje će igrati na turniru u Budimpešti. Tamo ga čekaju domaći BVSC, Pro Recco i španjolska Terrassa.

Po dvije najbolje momčadi sa svakog kvalifikacijskog turnira prolaze dalje, a kvalifikacije će se igrati od 27. do 29. rujna. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!