Košarka

Mundo Deportivo: U borbi između Reala i Barcelone, sve oči bit će usmjerene prema Hezonji

Mihaela Bradovski • petak, 27.09.2024.
Mundo Deportivo: U borbi između Reala i Barcelone, sve oči bit će usmjerene prema Hezonji
Foto: EPA

Mario Hezonja trebao bi ove sezone biti lider i jedan od nositelja igre madridskog Reala, a Mundo Deportivo ga smatra ključnim u borbi između Real Madrida i Barcelone u Ligi Endesi...

Dugo se prošle sezone pregovaralo oko toga gdje će Mario Hezonja igrati ove sezone. U konačnici, odlučio je ostati u Realu i staviti potpis na petogodišnji ugovor vrijedan oko 20 milijuna eura.

Igraj na utakmice Lige Endese na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Španjolski mediji pisali su i kako je pregovarao i s Barcelonom te praktički postigao dogovor, ali nakon nekih izjava Barcelona se povukla iz posla i Hezonja se nije vratio u klub u kojem je odigrao svoje prve zapažene utakmice na velikoj sceni.

"Hezonjine igre ove sezone odredit će odnos snaga između Real Madrida i Barcelone i pokazat će tko je donio ispravnu odluku o Hezonji u proteklim mjesecima. Sve su oči usmjerene prema Super Mariju, nedvojbenom talentu, ali igraču oko kojeg su mnogi skeptični kada se govori o ulozi vođe i stabilnosti na terenu", piše Mundo Deportivo.

Ovog vikenda počinje nova sezona španjolskog prvenstva, a u prvom kolu u nedjelju Real Madrid od 18:30 sati gostuje kod Leyme iz La Corune, a Barcelona šest sati ranije dočekuje Granadu. test

FOTO: EPA/JUANJO MARTIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!