Ostali sportovi

Ivan Erslan u UFC debiju poražen podijeljenom sudačkom odlukom

Petar Jenjić • subota, 28.09.2024.
Ivan Erslan u UFC debiju poražen podijeljenom sudačkom odlukom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivan Erslan upisao je poraz u svom prvom meču u UFC-u. Bolji je od hrvatskog borca bio Ion Cutelaba nakon podijeljene odluke sudaca...

Prvi put još od travnja 2016. godine i eventa u Zagrebu, Hrvatska nije imala svog borca u UFC-u, sve do večeras, kada je svoj debi u ovoj prestižnoj organizaciji imao Ivan Erslan.

Igraj na borilačke sportove na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

32-godišnji borac u poluteškoj kategoriji za svog je prvog protivnika imao Iona Cutelabu iz Moldavije, koji je iza sebe imao 16 nastupa u ovoj organizaciji, za razliku od Erslana koji ukupno u MMA ima 17 nastupa.

To iskustvo ipak je presudilo u korist Moldavca koji je slavio nakon podijeljene sudačke odluke. Jedan je sudac dao pobjedu hrvatskom borcu, a preostala dvojica Moldavcu.

Bile su to vrlo iscrpljujuće tri runde s 15 minuta borbe. Cutelaba je dobio prve dvije bez većih problema, a hrvatski borac uzeo je treću, ali to nije bilo dovoljno za nešto više od ublaženog poraza.

Dodatan problem bi mogla dobiti i potencijalna ozljeda pretkraj meča, no tek ćemo vidjeti radi li se o nečemu ozbiljnijem. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!