Nogomet

Messi i Suarez odveli Inter Miami do nove pobjede i potvrde prvog mjesta

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 03.10.2024.
Messi i Suarez odveli Inter Miami do nove pobjede i potvrde prvog mjesta
Foto: EPA

Bliži se kraj regularnog dijela sezone u MLS-u, a već je poznato kako će u doigravanje s prvog mjesta ući Inter Miami. Noćas je upisao novu pobjedu, a ponovno je briljirao Lionel Messi...

Inter Miami je u srijedu u Ohiju svladao domaći Columbus Crew s 3:2, a dva gola zabio je Lionel Messi i to je momčadi s Floride donijelo prvo mjesto u prvenstvu MLS-u na kraju regularne sezone.

Igraj na utakmice MLS-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Inter Miami tako osvaja "supporters' shield", naziv trofeja koji se dodjeljuje momčadi s najboljim rezultatom na kraju prvenstva, ali prije play-offa koji će odlučiti prvaka od 23. listopada.

Na travnjaku aktualnog prvaka Columbus Crewa 37-godišnji Messi je postigao prva dva pogotka za Inter, jedan iz igre u 45. minuti i drugi iz slobodnog udarca u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena.

Argentinac, koji se nedavno vratio s dvomjesečne pauze zbog ozljede, ove je sezone skupio 17 golova i 15 asistencija u 17 ligaških utakmica.

Crew je smanjio na 2-1 u prvoj minuti drugog poluvremena zahvaljujući pogotku Diega Rossija, a samo dvije minite kasnije Luis Suarez je zabio treći gol za Miami sa (3:1). Nakon toga Cucho Hernandez smanjio rezultat s bijele točke. Kolumbijac je u završnici utakmice izveo još jedan jedanaesterac, ali ga je obranio Drake Callendertest

FOTO: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!