Ostali sportovi

Treća etapa CRO Racea bit će skraćena zbog loših vremenskih uvjeta

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.10.2024.
Treća etapa CRO Racea bit će skraćena zbog loših vremenskih uvjeta
Foto: Zvonko Kucelin/HINA

Ovogodišnje izdanje CRO Racea odvija se u vrijeme kada vremenski uvjeti i nisu najbolji pa će tako današnja treća etapa biti skraćena...

Treća etapa ovogodišnjeg izdanja biciklističke utrke CRO Race skraćena je sa 154 na 89.5 kilometar, odnosno start je pomaknut iz Otočca u Novi Vinodolski dok će cilj prema prvotnom rasporedu ostati u Opatiji u četvrtak poslijepodne.

"Zbog jakog vjetra na dionici od Senja do Novog Vinodolskog i zatvaranja ceste za velika vozila i motocikle, start današnje etape bit će premješten iz Otočca u Novi Vinodolski na 64,5 kilometar etape. Natjecatelji će startati u 13:40 i krenuti prema cilju u Opatiji koristeći glavnu cestu.

Dužina etape bit će 89,5 km. Bodovi za brdski cilj na Vratniku na 26,5 km i sprint u Novom Vinodolskom na 63,0 km bit će uklonjeni iz etape.

Vrijeme za klasifikaciju u ukupnom poretku uzimat će se na ulazu u ciljnu kružnu dionicu uz pravilo od tri sekunde. Neće biti bonifikacije na zadnjem sprintu, niti na cilju. Po završetku etape proglasit će se vodeći u bodovnom poretku i poretku za brdske ciljeve, kao i obično", objavili su organizatori. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!