Košarka

Šarić upisao prve minute u dresu Denver Nuggetsa, Celticsima pobjeda na startu predsezone

Branimir Korać • petak, 04.10.2024.
Šarić upisao prve minute u dresu Denver Nuggetsa, Celticsima pobjeda na startu predsezone
Foto: EPA

Susretom između Denver Nuggetsa i Boston Celticsa u Abu Dhabiju počela je NBA predsezona. Krajem listopada počinje nova sezona NBA lige, a do tada će svi kroz pripremne utakmice podizati formu...

U čak i malo jačem ritmu od očekivanog odigrali su Boston Celticsi i Denver Nuggetsi prvu pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone.

Igraj na utakmice NBA predsezone na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U Abu Dhabiju Celticsi su bili uspješniji sa 107:103. Dario Šarić prvi put bio je u dresu Denver Nuggetsa, dobio je 14 minuta i upisao pet poena (2/3 za dva, 0/1 za tri, 1/1 slobodna) te je uhvatio tri skoka.

Iako nije riječ o natjecateljskom već pripremnom dvoboju, posebno oni s klupe koji se bore za minutažu i mjesto u rosteru, imali su što za pokazati i dio njih može biti zadovoljan svojim nastupima.

Pobjednik je potvrđen s linije slobodnih bacanja u posljednjih desetak sekundi gdje su Celticsi bili mirni i otišli do pobjede.

U njihovom sastavu Payton Pritchard ubacio je 21 poen (6/12 za tricu) uz šest asistencija, a Jayson Tatum dodao je 12 poena, šest skokova i pet asistencija.

Kod Nuggetsa Nikola Jokić za 17 minuta ubacio je 14 poena uz osam skokova, a po 12 poena dodali su Michael Porter i Russell Westbrook (osam asistencija). test

NBA predsezona:
Denver Nuggets - Boston Celtics 103:107

FOTO: EPA/ALI HAIDER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!