SuperSport HNL, 9. kolo, 05.10.2024, 18:30 h, Gradski stadion u Koprivnici
Suci: Mario Zebec, Nikola Kečkiš, Vinko Podrug; 4. sudac: Toni Dadić

Bez pobjednika u Koprivnici, Riječani opet nisu primili pogodak

Petar Jenjić • subota, 05.10.2024.
Bez pobjednika u Koprivnici, Riječani opet nisu primili pogodak
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Iza nas je i treća utakmica devetog kola SuperSport HNL-a. U Koprivnici je Slaven Belupo bio domaćin Rijeci, a dvoboj je završio bez postignutih pogodaka...

Dvoboj Slaven Belupa i Rijeke u Koprivnici nije nam ponudio puno uzbuđenja. Susret devetog kola SuperSport HNL-a završio je bez golova, iako je jedna vrlo sporna situacija oduzela pogodak domaćoj momčadi koja će prvi dio sezone završiti na posljednjem mjestu.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dobar ritam na obje strane bio je u uvodnim minutama, ali bez pravog udarca prema golu ostali smo sve do 27. minute kada je Marco Pašalić pucao iz dalekometnog slobodnog udarca, ali Ivan Sušak obranio je uz manje poteškoće.

Itekako dvojbena situacija u 35. minuti. Ubacio je Ljuban Crepulja iz kornera, Dominik Kovačić glavom skrenuo u mrežu, ali sudac Mario Zebec dosudio je prekršaj u napadu. Na zgražanje trenera domaće momčadi Marija Kovačevića.

Sedam minuta kasnije najbolja Rijekina šansa u prvom poluvremenu. Toni Fruk je izašao sam pred Ivana Sušaka, ali vratar Slaven Belupa to je obranio. U nastavku akcije šut Fruka je bio blokiran. U prvoj minuti sudačke nadoknade Ivan Dolček je pucao iz voleja s 15 metara, ali lako je to uhvatio Martin Zlomislić.

U drugom poluvremenu zaista dugo nismo vidjeli puno toga na obje strane. Bila je to čvrsta borba bez konkretnijih šansi, tek poneki udarac završio bi u obrambenom bloku. Alen Grgić pucao je glavom u bliži kut u 77. minuti, ali otišlo je u vanjski dio mreže.

Odličan prodor Adriana Jagušića u 83. minuti i polukontra Slaven Belupa. Pucao je Dolček izvana, ali otišlo je malo pokraj gola. Do kraja susreta nismo vidjeli pravo uzbuđenje i rezultat je ostao isti. test

SuperSport HNL, 9. kolo:
Slaven Belupo - Rijeka 0:0

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!