Košarka

Zubac predvodio Clipperse u porazu od Warriorsa u Honoluluu

Branimir Korać • nedjelja, 06.10.2024.
Zubac predvodio Clipperse u porazu od Warriorsa u Honoluluu
Foto: EPA

Ivica Zubac s Los Angeles Clippersima odigrao je prvu pripremnu utakmicu uoči početka sezone. U Honoluluu su Clippersi igrali protiv Golden State Warriorsa i upisali su poraz 91:90, a upravo hrvatski reprezentativac predvodio je strijelce svoje momčadi...

Dan ranije predsezonu su u Abu Dhabiju optvorili Denver Nuggetsi i Boston Celticsi, a noćas su u akciji bili Los Angeles Clippersi i Golden State Warriorsi.

Igraj na utakmice NBA predsezone na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Oni su se sastali u Honoluluu, nisu bili posve kompletni i jedni i drugi, ali neke od zvijezda ipak su nastupile u ovom susretu.

Clipperse su tako primjerice predvodili Ivica Zubac i James Harden, a Warriorse Stephen Curry i Draymond Green.

U konačnici Warriorsi su upisali pobjedu 91:90, a junak Warriorsa bio je Lindy Waters III koji je bio precizan kada je bilo najvažnije. Dvije i pol minute prije kraja ubacio je tricu za smanjenje na 89:88, 11 sekundi prije kraja Jordan Miller pogađa samo jedno slobodno bacanje za 90:88, a onda sa sirenom Waters ubacuje novu tricu za pobjedu Warriorsa 91:90.

Waters je predvodio Warriorse s 15 poena, svi šutevi bili su mu za tri poena i to je šutirao 5/7. 12 pooena dodao je Moses Moody.

Kod Clippersa Ivica Zubac za 18 minuta ubacio je 14 poena (5/6 za dva, 4/4 slobodna) uz šest skokova. James Harden dodao je 13 poena i osam asistencija. test

NBA, predsezona:
Los Angeles Clippers - Golden State Warriors 90:91

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!