Ostali sportovi

Nezaustavljivi Sinjani vrlo uvjerljivi protiv Zagreba, Nada poražena kod Mladosti

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 06.10.2024.
Nezaustavljivi Sinjani vrlo uvjerljivi protiv Zagreba, Nada poražena kod Mladosti

Ragbijaši Sinja i ove sezone izgledaju vrlo uvjerljivo, a to su potvrdili i vrlo visokom pobjedom protiv Zagreba. Ravnopravniji dvoboj odigrali su Mladost i Nada...

Nakon četiri kola ragbijaškog prvenstva Sinj je na vrhu sa sve četiri pobjede. Nezaustavljivo djeluje Lerotićeva momčad, koja je u četvrtom kolu uvjerljivo kod kuće svladala Zagreb 66:5 (33:5).

Igraj na ragbijaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ponovno je dominirao Nikola Pavlović, koji je u prvom poluvremenu postigao dva zgoditka i četiri pretvaranja te u drugom još jedan zgoditak i četiri pretvaranja, za ukupno 31 poen. Toni Miloš dodao je tri polaganja, Majić dva, a Mateo i Kovačić po jedno. Za Zagreb je strijelac bio Dujić.

Puno je neizvjesnije bilo u Zagrebu, gdje je branitelj naslova Mladost svladala Nadu 31:20 (19:13). Polaganjem Stipića Mladost je u šestoj minuti povela 5:0, Plazibat je pogodio dva kaznena udarca u 11. i 22. minuti za 5:6, ali u 24. Biškić zabija, a Jurišić pretvara za 12:6. U 32. minuti Galić i treći put probija obranu Splićana, a Jurišić pretvara za 19:6, a u 35. Plazibat postiže zgoditak i pretvara za 19:13.

U drugom poluvremenu mladostaši su potvrdili trijumf polaganjem Biškića pa Brečića, uz Jurišićevo pretvaranje, dok je Nada poraz samo ublažila zgoditkom Barića i pretvaranjem Plazibata. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!