Nogomet

Atletico Tucuman i Tigre već tri utakmice ne znaju za pobjedu i traže prekid tog niza

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.10.2024.
Atletico Tucuman i Tigre već tri utakmice ne znaju za pobjedu i traže prekid tog niza

U vrijeme reprezentativne stanke koja je na snazi praktički diljem svijeta, u akciji će biti neki od klubova koji imaju manje reprezentativaca u svom redovima. Večeras će u sklopu argentinskog prvenstva svoj susret odigrati Atletico Tucuman i Tigre te tražiti prekid niza utakmica bez pobjede...

Atletico Tucuman i Tigre sastaju se u 17. kolu argentinskog prvenstva, bit će to dvoboj protivnika koji su u posljednja tri kola ostali bez pobjede i pokušat će okrenuti trend.

Igraj na Atletico Tucuman - Tigre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Atletico bolje stoji na ljestvici, nalazi se na visokom šestom mjestu u konkurenciji čak 28 klubova. Pobjeda u ovom susretu dovela bi ga na četvrto mjesto sa sedam bodova zaostatka za vodećim Velez Sarsfieldom.

Atletico je igrao jako dobro, ali u posljednje vrijeme ipak je malo pao u formi te u posljednjih pet kola ima samo jednu pobjedu, jedan remi i čak tri poraza.

Riječ je o čvrstoj momčadi koja teško prima pogotke, ali isto tako ima problema u realizaciji. Atletico postiže u prosjeku gol po susretu što je najniži prosjek u gornjoj polovici poretka.

S druge strane je Tigre koji je tek 23., ali razlike na ljestvici nisu toliko velike i može značajno napredovati u slučaju pobjede. Pobjeda bi ga dovela na 16. mjesto što je skok za sedam pozicija.

Tigre je pak nakon dvije vezane pobjede upisao tri utakmice bez slavlja, remizirao je s Independienteom i Gimnasijom dok je poraz ubilježio protiv Newellsa. U svakom slučaju očekuje se čvrst dvoboj u kojem ne treba očekivati golijadu.

Mjesto, vrijeme, sudac

Tucuman, Estadio Monumental Jose Fierro, 2:00

Sudac: Silvio Trucco

Nedostaju

Atletico Tucuman: Lucas Ambrogio (ozljeda)

Tigre: Nahuel Banegas, Angelo Marchese, Ijiel Protti (ozljede)

Prošli dvoboji

Posljednja dva susreta ovih protivnika okončana su bez pogodaka. Niti onaj prije toga nije odisao efikasnošću, Tigre je slavio s 1:0.

Prognoza

Ljestvica stavlja Atletico Tucuman u ulogu favorita, ali u argentinskom prvenstvu sve je moguće, tako da niti Tigre nije bez šanse u ovom dvoboju. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!