Zimski sportovi

Hrvatski brzoklizači u poljskom Sanoku započeli novu sezonu

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 07.10.2024.
Hrvatski brzoklizači u poljskom Sanoku započeli novu sezonu

Natjecateljska sezona za mlade brzoklizače započela je u poljskom Sanoku u kojem je proteklog vikenda održano prvo natjecanje iz ISU Danubia 2024/2025 serije natjecanja...

U kategoriji juniori A Martin Prantl osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju. S osvojenim četvrtim mjestom u kategoriji juniori C nadomak medalje bio je i Rene Koprivnjak, dok su kod juniora D Ante Iličić i Leon Huić osvojili sedmo i 26. mjesto.

U jakoj konkurenciji juniorki plasman u gornju trećinu ljestvice ostvarile su Ivona Trgovčević (13. mjesto juniorke D) i Ljiljana Radelja (14. mjesto juniorke C).

U ekipnim disciplinama medalja je izmakla mješovitoj štafeti (Ljiljana Radelja, Ivona Trgovčević, Rene Koprivnjak i Ante Iličić) koja je osvojila četvrto mjesto u konkurenciji od 13 štafeta.

Na prvom natjecanju nove sezone nastupilo je ukupno 211 klizačica i klizača iz 12 zemalja. Svi naši predstavnici postavili su nove osobne rekorde potvrdivši da su, usprkos lošim uvjetima i nedostatku klizališta, kvalitetno odradili ljetne pripreme na međunarodnim kampovima najavljujući uzbudljivu novu sezonu. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportoviOstalo
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!