Košarka

Clippersi do pobjede dvije sekunde prije kraja, Zubac vrlo skroman

HINA, Mario Borko • subota, 12.10.2024.
Clippersi do pobjede dvije sekunde prije kraja, Zubac vrlo skroman
Foto: EPA

Petak je u NBA-u bio rezerviran za pet pripremih utakmica, a od hrvatskih košarkaša u akciji je bio samo Ivica Zubac koji je u pobjedi svojih Clippersa protiv Blazersa ubacio samo dva koša. Warriorsi su stigli do treće pobjede, druge zaredom protiv Kingsa...

Noćas je u NBA odigrano pet predsezonskih utakmica, a Los Angles Clippersi Ivice Zupca su sa 101:99 pobijedili Portland Trail Blazerse.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski košarkaš je sinoćnjoj pobjedi ostvario skroman učinak. Odigrao je 17:49 minuta i uz šut iz igre 1/4 zabio dva koša, pridodavši tome četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Derrick Jones Jr. bio je najbolji strijelac Clippersa sa 16 poena, a njegov prezimenjak Kai Jones najzaslužniji je za pobjedu jer dvije sekunde prije kraja utakmice polaganjem donio slavlje momčadi iz “Grada anđela“.

Kod pobjedničke momčadi James Harden je ubacio 14 koševa, a Jordan Miller 15. Portland je s 19 poena predvodio Toumani Camara, a Jerami Grant je dodao 15 koševa.

U ostalim predsezonskim utakmicama sinoć odigranima u NBA Washington Wizards su sa 113:95 svladali Toronto Raptorse, Minnesota Timberwolves sa 121:111 Philadelphiju 76erse, Golden State je sa 109:106 bio bolji od Sacramento Kingsa, a Detroit Pistons su sa 109:91 nadigrali Phoenix Sunse.

NBA sezona počinje 22. listopada. test

FOTO: EPA/ADAM DAVIS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!