Vodeni sportovi

Pobjeda splitskog Jadrana, porazi Mladosti i Juga

Petar Jenjić • subota, 12.10.2024.
Pobjeda splitskog Jadrana, porazi Mladosti i Juga
Foto: Mario Strmotić/HINA

Tri hrvatska kluba danas su igrala utakmice Regionalne lige. Splitski Jadran slavio je protiv Primorca, Jug je poražen od Novog Beograda, a Mladost je izgubila od Radničkog...

Vaterpolisti Juga upisali su prvi poraz u Regionalnoj ligi ove sezone. Bolji je od Dubrovčana bio Novi Beograd koji je do nove pobjede stigao rezultatom 13:11.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Angelos Vlachopoulos s četiri gola, dok je Vasilije Martinović dodao dva pogotka.

Vlaho Pavlić zabio je četiri gola za Jug, po dva su dodali: Rino Burić, Maro Joković i Sergi Cabanas.

Zagrebačka Mladost upisala je novi poraz u Regionalnoj ligi nakon što je bolji od nje bio Radnički koji je slavio rezultatom 17:12.

Strahinja Rašović s pet golova predvodio je Radnički. Po tri pogotka kod Mladosti su zabili: Luka Bukić, Ante Vukičević i Konstantin Harkov.

Do druge pobjede stigao je splitski Jadran koji je bio bolji od crnogorskog Primorca rezultatom 15:13. Primorac je ostao ja jednu pobjedu.

Loren Fatović predvodio je Jadran sa šest pogodaka, dok je Zvonimir Butić postigao dva gola. Najbolji je kod poraženih bio Nika Šušiašvili s tri pogotka, a isto toliko zabio je Dušan Matkovićtest

Regionalna liga, 3. kolo:
Jug AO - Novi Beograd 11:13
Jadran ST - Primorac 15:13
Radnički - Mladost 17:12

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!