Ostali sportovi

Tri medalje za hrvatske karatašice na Svjetskom prvenstvu u Valenciji!

HINA, Mario Borko • nedjelja, 13.10.2024.
Tri medalje za hrvatske karatašice na Svjetskom prvenstvu u Valenciji!
Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Odličan dan za hrvatske karatašice na Svjetskom prvenstvu u Valenciji. Ema Sgardelli osvojila je srebreno odličje, a Nikolina Golomboš i Darija Šnajder brončano...

Hrvatska karatašica Ema Sgardelli osvojila je srebrnu medalju u konkurenciji mlađih seniorki u kategoriji do 50 kg, dok su Nikolina Golomboš (+68 kg) i Darija Šnajder (-61 kg) došle do brončanih odličja na Svjetskom prvenstvu u Veneciji.

Igraj na sve sportove na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Emu Sgardelli, aktualnu europsku seniorsku prvakinju u ovoj težinskoj kategoriji, u finalnom dvoboju je pobijedila Japanka Ishihara Mizuki (5-2).

Nikolina Golomboš (+68 kg) je borbi za brončanu medalju bila je bolja od Rumunjke Marie Cristine Coman (3-2), dok je Darija Šnajder (-61 kg) pobijedila Španjolku Ionu Sanchez Lobato (2-1).

Na petodnevnom SP-u za mlađe seniore, juniore i kadete u Veneciji sudjelovalo je 1908 natjecatelja iz 109 zemalja, a hrvatski reprezentativci i reprezentativke osvojili su šest odličja.

Sinoć je naslov svjetske juniorske prvakinje u kategoriji preko 66 kg osvojila Sara Tomić. Sven Strahija (-76 kg) je osvajač srebra u konkurenciji juniora, a Nikola Birač (-63 kg) je došao do brončane medalje u kadetskoj konkurenciji. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!