Nogomet

Lewandowski: 'Hrvatska će pokušati dominirati u sredini terena'

ponedjeljak, 14.10.2024.
Lewandowski: 'Hrvatska će pokušati dominirati u sredini terena'
Foto: EPA

Robert Lewandowski osvrnuo se na poraz svoje reprezentacije od Portugala i kratko najavio dvoboj protiv Hrvatske. Ističe da ih čeka veliki test, ali da će kao domaćini morati igrati hrabrije i vjerovati u pobjedu do kraja...

Poljska nogometna reprezentacija mora ići na pobjedu protiv Hrvatske u susretu četvrtog kola Lige nacija, posebno jer je izgubila dvoboj protiv Portugala i kompromitirala svoje šanse za prolazak dalje.

Igraj na Poljska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji poljski igrač Robert Lewandowski nije imao puno prostora u tom dvoboju koji je Portugal dobio s 3:1:

"U utakmicama kao protiv Portugala, kada dobijete loptu, nemate puno opcija. Pokušavao sam se okrenuti, tražio i prekršaj. Dva, tri puta bih uspio, ali nisam imao kome proigrati naprijed. Ti iznenadni trenuci su nešto na čemu se može raditi."

Treći gol je presudio:

"Bila je kontra na kontru i Portugal je sretno zabio gol. Da je još bilo 2:1, imali bismo još nekoliko minuta i borili se za bod. Nakon trećeg gola bilo je puno teže."

Kratko se osvrnuo i na Hrvatsku s kojom igra u utorak:

"Hrvatska će pokušati dominirati u sredini terena, taj dio terena jako joj je važan. Imaju malo drugačije igrače nego Portugal, bit će ovo još jedan test na najvišoj razini. Igramo kod kuće. Ako budemo hrabriji, vjerovat ćemo u pobjedu u svakoj minuti, do kraja", dodao je, prenosi Rzeczpospolita. test

FOTO: EPA/Noushad Thekkayil

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!