Košarka

Nuggetsi uvjerljivo poraženi bez Jokića, Šariću 18 minuta

Branimir Korać • srijeda, 16.10.2024.
Nuggetsi uvjerljivo poraženi bez Jokića, Šariću 18 minuta
Foto: EPA

Denver Nuggetsi noćas su upisali vrlo uvjerljiv poraz u pripremnom dvoboju protiv Oklaghoma City Thundera sa 124:94. Dario Šarić odradio je 18 minuta...

Denver Nuggetsi oslabljeni neigranjem dvojice glavnih igrača, upisali su visok 124:94 poraz protiv kompletnog Oklahoma City Thundera.

Igraj na utakmice NBA predsezone na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nikola Jokić i Jamal Murray nisu bili u konkurenciji za nastup, a bez njih je to posve drugačija momčad.

Thunder je koristio sve raspoložive igrače, starteri su dobili po 20-ak minuta, ali prevagu su donijeli igrači s klupe koji su u drugom poluvremenu stvorili ključnu razliku.

Dario Šarić nije bio starter unatoč neigranju Jokića, u petorci je krenuo Zeke Nnaji koji je za 25 minuta ubacio 11 poena uz po tri skoka i blokade, a Šarić je za 18 minuta dodao pet poena (2/2 za dva, 0/2 za tri, 1/3 slobodna) uz četiri skoka i četiri asistencije.

Najučinkovitiji kod Denvera bili su Michael Porter s 15 poena i šest skokova te s po 12 poena Julian Strawther i Trey Alexander. Kod pobjednika Shai Gilgeous-Alexander za 20 minuta upisao je 19 poena i pet asistencija, a po 14 poena dodali su Jalen Williams i Isaiah Joe (pet skokova). test

FOTO: EPA/ALI HAIDER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!