Tenis

Prižmić glatko poražen u prvom kolu Challengera u Saint Brieucu

Mario Borko • srijeda, 16.10.2024.
Prižmić glatko poražen u prvom kolu Challengera u Saint Brieucu
Foto: EPA

Nakon što je prošli tjedan stigao do polufinala Challengera u Mouilleron Le Captifu, Dino Prižmić je u srijedu na startu Challengera u Saint Brieucu poražen od domaćeg predstavnika Benjamina Bonzija u dva čista seta...

Peti Francuz zaredom na francuskom tlu u tjedan dana i drugi poraz za Dinu Prižmića. Nakon što je prošli tjedan na Challengeru u Mouilleron Le Captifu stigao do prvog ovosezonskog polufinala, na startu Challengera u Brieucu poražen je od Benjamina Bonzija sa 6:1, 6:4.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi set bio je jednosmjerna ulica i trajao je samo 34 minute. Bonzi je dva puta oduzeo servis Prižmiću koji je ostao na samo jednom osvojenom gemu. U drugom setu vidjeli smo tri brza breaka, dva su otišla na stranu Francuza koji je tu prednost zadržao do samog kraja.

Prižmić je u posljednja dva servis gema protivnika imao osam break lopti, ali Bonzi je sve to spasio i uspješno iskoristio svoju drugu meč-loptu za prolazak u drugo kolo.

Prižmić se tako rano oprostio od turnira i doživjet će pad na ATP ljestvici. Trenutno je 319., a od idućeg tjedna bit će ispod 379. mjesta. test

Challenger Saint Brieuc, 1. kolo:
Dino Prizmić (Hrvatska) – Benjamin Bonzi (Francuska, 4) 1:6, 4:6

FOTO: EPA/Jonas Ekstromer

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!