Nogomet

Beljo zabio u pobjedi Rapida, Mijiću asistencija u porazu

Petar Jenjić • nedjelja, 20.10.2024.
Beljo zabio u pobjedi Rapida, Mijiću asistencija u porazu
Foto: Borna Jakšić/PIXSELL

Dion Drena Beljo nastavio je svoj golgeterski niz i u današnjem prvenstvenom susretu protiv Hartberga. Njegov Rapid slavio je s 2:1...

Do pobjede u desetom kolu austrijske Bundeslige stigao je Rapid Beč koji je bio bolji od Hartberga s 2:1 i tako ostao na bod zaostatka za vodećim Sturmom.

Igraj na Bundesligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Domaćin je poveo u 15. minuti susreta. Domaćin se dobro izvukao iz protivničkog presinga, Christoph Lang odigrao je za Dion Drenu Belju koji poentira za 1:0. Hrvatski napadač zabio je i prije odlaska na reprezentativnu pauzu, a zatim za U-21 reprezentaciju zabio u obje utakmice.

Međutim, već šest minuta kasnije gosti su poravnali rezultat pogotkom Tobiasa Kainza na asistenciju Patrika Mijića.

Rezultat se nije mijenjao sve do 85. minute kada je za pobjedu Rapida zabio Noah Bischof. Odmah nakon toga Beljo je napustio igru, dok je Mijić izašao u 75. minuti.

LASK je pobijedio u gostima kod Tirola s 1:2 uz golove Valona Berishe i Maximiliana Entrupa, dok je za domaće poentirao Cem Ustundag. Za pobjedničku ekipu Marin Ljubičić odigrao je 70 minuta.

Austria Beč slavila je kod Austrije Klagenfurt s 0:1 pogotkom Andreasa Grubera u 77. minuti, a Tin Plavotić nije ulazio u igru. test

Austrijska Bundesliga, 10. kolo:
Rapid Beč - Hartberg 2:1
Tirol - LASK 1:2
A. Klagenfurt - Austria Beč 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!