Nogomet

Igman poveo kod Zrinjskog pa mu bivši HNL-ovci napunili mrežu do vrha

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 21.10.2024.
Igman poveo kod Zrinjskog pa mu bivši HNL-ovci napunili mrežu do vrha
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

U susretu desetog kola prvenstva BiH Zrinjski je u Mostaru ugostio momčad Igmana iz Konjica i nanio mu vrlo težak poraz 7:1. Zrinjski je za sedam golova trebao sat vremena, u prosjeku je zabijao manje od svakih deset minuta te tako učvrstio vodeću poziciju na ljestvici...

Pola sata trajalo je zadovoljstvo u redovima Igmana, a onda je krenuo potop. Zrinjski se probudio i počeo koristiti brojčanu nadmoć na travnjaku i do kraja susreta zabio je čak sedam golova.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Poveli su gosti u desetoj minuti pogotkom Mirsada Ramića, ali 15 minuta kasnije gosti ostaju bez Almira Bekića, bivšeg veznjaka Dinama koji je HNL iskustvo stekao kroz Lokomotivu. Bekić je u samo četiri minute zaradio dva žuta kartona i morao je napustiti igru.

S igračem više Zrinjskom se trebalo samo otvoriti, a to se dogodilo u 32. minuti. Tu je na 1:1 poravnao Fran Topić, a u drugom dijelu uslijedila je golijada.

Dva pogotka u tih 45 minuta postigao je Tomislav Kiš, po jedan Marijan Ćavar, Mario Ćuže, Matija Malekinušić i Nardin Mulahusejnović, sasvim dovoljno za vrlo visoku pobjedu.

Ovom pobjedom Zrinjski je zadržao tri boda prednosti nad drugoplasiranim Borcem iz Banja Luke dok Zekićevom Sarajevu bježi četiri boda. test

BiH liga, deseto kolo:
Zrinjski - Igman 7:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!