Tenis

Odlični Borna Gojo stigao do naslova na Challengeru!

Petar Jenjić • nedjelja, 27.10.2024.
Odlični Borna Gojo stigao do naslova na Challengeru!
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Borna Gojo stigao je do naslova na Challengeru u američkom Sioux Fallsu gdje je u finalu svladao domaćeg tenisača Coltona Smitha u dva seta...

Dugo se mučio s ozljedom Borna Gojo, ali polako se vraća na prave staze. To je pokazao i u američkom Sioux Fallsu gdje se ovog tjedna igrao Challenger, a hrvatski tenisač na koncu ga je i osvojio.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Gojo (ATP 422.) je u finalu igrao protiv domaćeg predstavnika Coltona Smitha (ATP 496.) i svladao ga sa 6:1, 7:5 nakon jednog sata i 28 minuta provedenih na terenu.

Prvi je set glatko otišao na stranu hrvatskog tenisača koji je dva puta oduzeo servis protivniku i izgubio ukupno tek jedan gem.

U drugom je setu Gojo stigao do breaka i vodstva 4:2, a zatim i nove dvije break šanse. Međutim, njegov protivnik to je uspio spasiti, a zatim i poravnati na 4:4. Ipak, kod 5:5 hrvatski tenisač radi novi break te upisuje pobjedu.

Goji je ovo druga Challenger titula u karijeri, a do sada je odigrao ukupno sedam finala. Prvu je osvojio prije točno dvije godine u talijanskom Ortiseiju. test

Challenger Sioux Falls, finale:
Borna Gojo - Colton Smith 6:1, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!