Tenis

Čilić i Dodig pobjedom otvorili nastup na Mastersu u Parizu

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 28.10.2024.
Čilić i Dodig pobjedom otvorili nastup na Mastersu u Parizu
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Marin Čilić i Ivan Dodig nastupaju u konkurenciji parova na Mastersu u Parizu te su u prvom kolu upisali pobjedu protiv Maxima Gonzalesa i Andresa Moltenija...

Hrvatski tenisači Marin Čilić i Ivan Dodig pobjednički su započeli svoj put na dvoranskom Masters 1000 turniru u Parizu gdje su prošli prvo kolo.

Igraj na Masters Pariz na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na startu su Čilić i Dodig pobijedili argentinske igrače Maxima Gonzaleza i Andresa Moltenija sa 7:5, 6:4. Idući suparnici bit će Finac Harri Heliovaara i Britanac Henry Patten.

U prvom setu su Čilić i Dodig dva puta imali prednost breaka, vodili su 3:1 i 5:3, ali su se Argentinci vraćali na 3:3 i 5:5. Ipak, kod 5:5 je hrvatska kombinacija došla do nova dva gema u nizu i time je dobiven prvi set.

U drugom se dogodio samo jedan break gem. Napravili su ga Čilić i Dodig kod 3:3 i time osigurali startnu parišku pobjedu.

Marin Čilić će nastupiti i u pojedinačnom dijelu turnira, a prvi suparnik bit će mu francuski tenisač Arthur Fils. Prvi nositelj u Parizu je Talijan Jannik Sinner, a drugi Španjolac Carlos Alcaraz.

U turniru parova su i još dvojica hrvatskih tenisača. Mate Pavić i Marcelo Arevalo su drugi nositelji, a Nikola Mektić i Wesley Koolhof šesti. Oba para su slobodna u prvom kolu. test

Masters Pariz, 1. kolo:
Čilić/Dodig - Gonzales/Molteni 7:5, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!