Nogomet

Široki Brijeg ispustio dva gola prednosti protiv prvaka i ostao bez iznenađenja

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 28.10.2024.
Široki Brijeg ispustio dva gola prednosti protiv prvaka i ostao bez iznenađenja
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

U susretu 11. kola prvenstva Bosne i Hercegovine Široki Brijeg ugostio je aktualnog prvaka Borac iz Banja Luke i upisao je poraz 3:2. Široki je vodio s 2:0, ali nije zadržao prednost...

Borac iz Banja Luke vodi bitku za titulu prvaka sa Zrinjskim, a ne posustaju niti jedni niti drugi. U 11. kolu Banjalučani su gostovali kod Širokog Brijega i upisali pobjedu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim nije krenulo tako dobro. Široki je već nakon 15 minuta vodio s 2:0 dolovima Miroslava Iličića i Domagoja Jelavića koje jako dobro priznajemo s hrvatskih terena.

Ipak, već do 28. minute Borac se uspio vratiti. Prvo je Đorđe Despotović smanjio zaostatak, a onda je Zoran Kvržić pogodio za 2:2. Tek što se krenulo s centra u drugom dijelu Despotović je još jednom svladao Tomislava Tomića.

Zrinjski je i završetak 11. kola dočekao na vrhu, ima tri boda prednosti nad Borcem dok im za vratom puše Zekićevo Sarajevo.

U 12. kolu sva tri kluba su u gostima i očekuju sva tri boda. Zrinjski igra kod Sloge Doboj, Borac kod Veleža, a Sarajevo kod Slobode. Sva tri protivnika su u zoni ispadanja. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!