Fanatik

Upoznajte zabavni dio Sportneta

Sportnet • srijeda, 25.08.2010.
Upoznajte zabavni dio Sportneta

Blogovi o Hajduku, NBA ligi i kladionici, fotografije i video isječci dana, osvrti na zabavnije strane sporta - sve to od danas možete pronaći na Fanatiku, mjestu gdje "Sportnet ide na odmor"...

Sportnet se u proteklih 10 godina etablirao kao vjerodostojan, senzacija i žutila lišen portal. Dolazite ovdje zbog točnosti informacije, zbog ažurnosti, zbog Juriša i Packi, zbog opširnosti praćenja svih sportova i klubova, zbog fokusa na sport i zbog novinara koji za vas istražuju i pišu o sportu upravo zato jer ga i sami vole.

Fanatik će biti produžena ruka onog ozbiljnog Sportneta, jer - ne morate se bojati - i na Fanatiku ćemo se držati sporta.

Ali na Fanatiku će biti mjesta i za neki smiješan video, za editorijal Marije Šarapove ili izbor najružnijeg dresa na svijetu.

No, daleko od toga da će Fanatik biti lišen tekstova zbog kojih volite Sportnet, dapače. Deset Sportnetovih novinara, uključujući šest urednika, pisat će blogove najrazličitijih tematika.

Bernard Jurišić za vas će u Košarci iza ponoći pisati o svojoj najvećoj strasti, NBA ligi. Branimir Korać kao Šesti čovjek odlazi i preko Atlantika te piše svoja razmišljanja o košarci po cijeloj kugli zemaljskoj.

Tomislav Pacak pronalazit će zanimljive teme i priče iz američkog sporta, dok će Borna Rupnik samo za vas spajati sport i glazbu, film, znanost, tehnologiju i sve drugo što mu padne na pamet.

Dario Dodić iz dana u dan sugerirat će vam kako dobiti (ili izgubiti) na kladionici, a Davor Sajko otkrit će vam kako jedan novopečeni 40-godišnjak u više i manje ekstremnim sportovima pronalazi rješenje za krizu srednjih godina. Vedran Babić će pisati o patnjama i užicima jednog navijača Hajduka; Vedran je dobro pogodio tajming bloga, patnji ove jeseni baš i nema.

Antonija Pavlić će u Vremeplovu ispisivati zanimljive priče iz povijesti sporta, dok će Vedran Attias s vama podijeliti iskustva i svakodnevne doživljaje sportskog novinara. S pokeraškim znanjima Gorana Markuša već ste se upoznali u seriji tekstova Aces High, pa ćete sigurno pratiti i njegov pokeraški blog.

U posebnom okviru na naslovnici Sportneta moći ćete pratiti sve nove objave u Fanatiku, pa tako i one na pojedinim blogovima, a najbolje i "najsportskije" blogerske priče bit će, dakako, i među najvažnijim tekstovima na naslovnici Sportneta.

Nadamo se da ćete Fanatik prihvatiti onako kako je i zamišljen - kao neozbiljniji i vedriji, neobavezniji i zabavniji dio Sportneta.

Sport ionako jest samo - zabava.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Fanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.08.2010. u 07:28
    Bojim se da zadnja rečenica da je sport samo zabava davno nije istina... Čak ni hakl u kvartu nije bez napetosti i psovanja, kamoli poluprofesionalni ili profesionalni sport...
    Obrisan korisnik
  • riki_mo25.08.2010. u 23:36
    i dajte neke kolumniste koji nisu košarkaši :) vi ko da ste portal osnovali u nekom košarkaškom kampu za junire Orebić '99 :D
    riki_mo
  • Obrisan korisnik25.08.2010. u 23:17
    Najs, najs, svaka čast - i dalje najbolji! :)
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack25.08.2010. u 21:52
    Sjajno,odlično izgleda..sve rubrike mi se na prvu čine zanimljivima,samo naprijed
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik25.08.2010. u 21:36
    ja sam kliknuo samo zbog slike plavuše na naslovnici xD
    Obrisan korisnik