Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 29.08.

Dario Dodić • nedjelja, 29.08.2010.

Gotovo uspješan dan je iza mene. Bilo je nekih parova koji su me izvukli iako me izostanak golova na utakmici Udinesea i Genoe koštao solidnog dobitka. Danas je novi dan...

Danas sam pripremio malo više parova, što bi moglo biti dobro, ali bi moglo biti i loše. Činjenica jest da nema šanse da svi prođu, što bi značilo da se osim samog klađenja kao takvog morate posvetiti i klađenju na moje parove. Koliko vas je shvatilo o čemu pričam? Uglavnom, morate se kladiti, a još se morate i kladiti na to koje ću parove pogoditi, a s obzirom da imam desetak parova, matematika govori da pri izboru pet od deset parova postoje 252 kombinacije (postoji šansa da sam krivo izmnožio, ali sve vam je jasno).

No dobro, dosta baljezganja, krenimo s današnjim parovima.

Lorenzo pobjednik VN Indianapolisa, 2,20
Provjeravali ste ponudu i razmišljali što ću staviti, ali nikomu nije palo na pamet ovo. Osim Goranu Markušu, uredniku automoto rubrike na Sportnetu. Goran tvrdi da je ovo dobar izbor, koeficijent je odličan, Lorenzo ganja titulu, drugi je na startu, ali prvog će vrlo brzo prestići. Možda i nešto sporije, ali kad-tad će ga prestići (možda kroz boks hihihi). Ili će ovaj pasti. Uglavnom, jasno je da nemam pojma o čemu pričam, ali bitno je da je Moto GP u malom prstu našem Goranu.

Sunderland - Manchester City, više od 2,5 golova, 1,85
Inatim se! Ne bu meni City uništavao listiće, danas mora biti golijada od minimalno tri gola! Zapišite dodatak u pravila klađenja da nikada nije pametno inatiti se. Uglavnom, dovoljno je napadačke moći s obje strane da bi ovo otišlo u over, iako bi koeficijent morao biti oko 2,00. Kada spominjem napadačku moć Sunderlanda, zapravo govorim o Bentu, treba mi barem jedan njegov gol da ovo prođe. Hart je u sjajnoj formi, ali vrijeme mu je za jedan kiks. Ili jedno tri kiksa pa da mi prođe i 6+ (koja budala je ovaj Dodić).

Den Haag - PSV, više od 2,5 golova, 1,60
PSV je svoj posao odradio u Europi, kao što sam i predvidio, a i danas će isto odraditi u Nizozemskoj. Iako se dosta često znalo dogoditi da PSV odradi rutinskih 0:2 protiv Ade, ali ovoga puta očekujem da i domaćini zatresu mrežu. Dobro, nisam baš toliko uvjeren u to, ali moj frend Dzsudzsak će zabiti ako Hažani ne uspiju. Vani pada koeficijent na over, to mi je uvijek drago vidjeti.

Bayer L. - Borussia M., Borussia daje gol, 1,55
Možda i nije previše pametno kladiti se da će domaćin koji u gostima nije primio gol od odlične Borussije Dortmund (a zabio je dva) primiti gol od Borussije M. koja kod kuće nije uspjela svladati Nürnberg. Borussia M. je imala sjajno pripremno razdoblje, prilično su napumpani samopouzdanjem, a s obzirom na jučerašnje rezultate Bundeslige ne čini mi se nemogućim da gosti danas postignu barem jedan gol. Plaća se s odličnih 1,55, treba to isprobati.

Start - Rosenborg, više od 2,5 golova, 1,55
Ovdje nema previše pametovanja - od zadnjih šest prvenstvenih utakmica obje su ekipe odigrale po pet overa. U međusobnim susretima under se traži povećalom i uz sve to vani pada koeficijent na više golova. Za mene dovoljno. Primijetite kako nisam rekao pametnom dosta.

Real Sociedad - Villarreal, Villarreal daje gol, 1,30
Mrvicu je premali koeficijent, ali ipak moram odigrati na sjajnu ekipu Villarreala. Gledao sam ih u više navrata i jednostavno imaju fantastičan napad koji ne bi trebao imati problema postići barem jedan gol Sociedadu. Osim ako sam u krivu.

Bellinzona - Grasshoppers, Bellinzona daje gol, 1,25
Neću vam lagati, moja prva odluka je bila odigrati na Grasshoppers, odnosno da daju barem gol. I još uz to pada koeficijent na pobjedu gosta. Međutim, predomislio sam se. Bellinzona je odličan domaćin, u ekipu im se vraćaju tri bitna igrača, od kojih je jedan Mauro Lustrinelli - e baš on će postići gol.

PADAVIČARI

Ovdje nemam što objašnjavati, vani koeficijent dovoljno pada da isprobam te parove, ti Kolumbijci i Peruanci često prolaze kada koeficijent pada.

Junior Barranquilla - Deportes Quindio, 1, 1,80

Inti Gas - Jose Galvez, 1, 1,50

Jučer je bilo parova koji su kasnije padali i prošli, a nije mi baš jednostavno ponovno pisati blog zbog toga. Zato sam odlučio, ako bude novih parova, upisat ću ih u komentare ovog bloga, to mi se čini kao najjednostavnije rješenje. Naravno, očekujem i vaše parove u komentarima. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 18:27
    Prva pobjeda Borussie Monchengladbach vs Leverkusena u 16 godina i to bas sad,ocito mi nije dobar tajming>
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 17:50
    A što se tiče Leverkusena,tu sam pogodio više od 3 gola!!Na toj utakmici Vide ni na klupi,Pa se zapitam da li Jupp Hynckes,trener apotekara ne voli Hrvate tj.Osječane.Samo se sjetite sezone 1997/98 kad je isti trener vodio Real,tamo mu je Šuker bio rezerva Morientesu,a sada Vida grije klupu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 16:54
    smiješan nastup Leverkusena,čini se da su se previše odmarali tijekom tjedna.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 16:16
    Koef na Marseille mi se čini vrlo primamljiv, situacija u Bordeauxu je kaotična, 2,80 je fino, a i x2 je solidan fiks.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.08.2010. u 14:42
    Leverkusen-M'Gladbach 1 1.40Leverkusen je tijekom tjedna igrao vs Tavriye u EL-u gdje je odmarao svoje kljucne igrace i danas ce igrati u najjacem sastavu.Prvu tekmu su dobili jaku B.Dortmund u gostima a u zadnjih 6 susreta vs M'Gladbacha ostvarili su 6 pobjeda!Rio Ave-Porto 2 1.40Porto ove godine... [više na forumu]
    Obrisan korisnik