Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 04.09.

Dario Dodić • subota, 04.09.2010.

Jučerašnji dan nije bio dovoljno uspješan, ali ne možete reći da vas nisam upozorio. Bilo je i pehova, pogotovo s mladim Nijemcima koji su u prvom poluvremenu morali barem dva gola zabiti Česima, ali to nije opravdanje, promašaj je promašaj. Danas me prati neki optimizam, vidjet ćemo je li utemeljen...

Danas ima dosta parova, ovo zasad je tek prva tura, vjerujem da ću naknadno u komentarima dodati još poneki par. Hrvate danas ne diram iako se potajno nadam da će i mladi i stari dobiti Srbiju, ali domoljubno, nemam previše temelja za kladiteljsko objašnjenje (pogotovo za košarkaše).

Queen of South - East Fife, 1, 1,55
Započeo sam ovaj blogerski put stopostotnim danom, a u tom danu upravo su mi Škoti pomogli. Štoviše, radilo se o istom kupu, čak sam tipovao i na Queen of South. Odlična su ekipa, na ovo natjecanje gledaju ozbiljno i protiv poluamatera bi morali dobiti.

Forfar - Ross County, više od 2,5, 1,70
Možda bi bilo pametnije odigrati dvojku na odlični Ross County, ali radi se ipak o gostujućoj utakmici pa mi je logičnije odigrati na više golova. Koeficijent je u laganom padu vani, mislim da bi i Forfar mogao nešto zabiti, što se mene tiče neka zabiju i sva tri.

Southampton - Rochdale, više od 2,5, 1,70
Southampton smatram over ekipom, iako njihove prve dvije domaćinske utakmice tome ne idu u prilog. U međuvremenu su se riješili trenera, priča kruži da su igrači Southamptona jako sretni zbog te promjene i vjerojatno će zaigrati bolje, kapacitete za više svakako imaju. Istina, sredinom tjedna u nekom od onih kupova kod kuće su izgubili 0:3 pa baš i nije pozitivan učinak novog trenera vidljiv, ali koga briga, prošli su golovi. Igraju protiv Rochdalea koji je u obje gostujuće utakmice išao čak i preko tri gola.

Bogdanović više od 9,5 koševa, 1,85
Dvojica dragih mi forumaša i lukavih kladitelja (nemojte si previše umisliti) forsiraju Bogdanovića na više koševa što mladi Bojan često i isporuči. Danas igramo protiv neugodnih Srba, velika je mogućnost da će biti malo poena (osim ako nas ne rasture), ali raspoloženi Bogdanović trebao bi zabiti barem deset poena.

Gambija - Namibija, 1, 1,70
Kvalifikacije za Afrički kup nacija, ovu sam informaciju pokupio s drugog foruma pa vas molim da ne urlate samo na mene ako ne prođe. Ili urlajte, dan je prekrasan, neću se naljutiti. Uglavnom, Gambija je za Namibiju nogometna velesila. Imaju solidne igrače koji čak igraju i u Europi, imaju dobru skupinu i trebali bi se plasirati na AKN. Da bi to napravili moraju dobivati ovakve utakmice kod kuće, Namibija je slabašna ekipa, zrela za poraz od Gambije.

Bury - Gillingham, 1x, 1,30
Englezi su u pitanju pa sam uvijek oprezan. Bury je odlična domaćinska ekipa, rijetko gube, dok Gillingham u gostima još rjeđe dobiva. Uz to, Gillingham ima velikih problema s ozljedama, dok je Bury u punom sastavu. Oni među vama koji su nastrojeni više hazarderski mogu probati i čistu jedinicu.

Toliko zasad, kasnije ću gotovo sigurno dodavati još neke parove u komentarima, isto očekujem i od vas. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.09.2010. u 12:26
    steta za bogdanovica, samo me on izradio, koda su se dogovorili snjim za 9 koseva
    Obrisan korisnik
  • rider1104.09.2010. u 20:31
    kolko je osta ross county??? edit: skuzajte dobija je 2-0
    rider11
  • Obrisan korisnik04.09.2010. u 13:42
    Antwerpen- Roselare 1 1.95.. Antwerpen je solidan, 3 kola 7 bodova i trebao bi proć protiv Roselarea..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2010. u 13:01
    Hayes&Yeading- Histon 1 1,80.. Tečaj na stranim klad. pada za dosta, nadajmo se kako je to s razlogom.. Treba probat..
    Obrisan korisnik