Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 06.09.

Dario Dodić • ponedjeljak, 06.09.2010.

Posljednjih se dana susrećem s poprilično slabom ponudom, nije jednostavno iz takve ponude izvući bilo što pametno. Danas je slična situacija, ali pronašao sam nekoliko parova...

Možda nije pametno sugerirati parove u koje nisi previše siguran, ali naučio sam da je nekad lakše tako prognozirati nego kad se čovjek u potpunosti posveti nekoj utakmici/događaju. Nadajmo se da me nos danas odlično služi i da ću uspjeti popraviti učinak prošlih nekoliko prognoza.

SAD - Angola, Angola manje od 62,5, 1,85
Neki dan sam sugerirao sličnu okladu i uz puno sreće sam je na kraju pogodio. Danas je margina pomaknuta na više jer se radi ipak o malo boljoj reprezentaciji Angole. Međutim, pričamo o osmini finala, više nema zezancije, tako barem tvrde Amerikanci nakon što su ih u domovini "našpotali" zbog pretjerano opuštene igre. Ukoliko Ameri zaigraju imalo ozbiljno vjerujem da Angola nema šanse doći do 60 poena.

Aston Villa (R) - Blackpool (R), Blackpool daje gol, 1,65
Neću vam lagati, prvo sam odigrao više golova, koeficijent 1,40. Onda sam pročitao da Blackpool igra u prilično jakom sastavu (što je i logično jer nemaju previše reprezentativaca) i Blackpool daje gol mi se čini kao zicer. Nadam se da sam ovo pametno zaključio. Blackpool igra vrlo atraktivno, napadački, nadam se da će i rezerve odigrati slično, a odigrao sam i čistu dvojku na 6,70.

Irska (U17) - Brazil (U17), 2, 1,70
Žene, nogomet, U17, što reći osim da budete oprezni i da ulog bude mali. Nemam previše informacija, osim što pada koeficijent vani na Brazilke. Uostalom, Brazilke su, a igraju protiv Irske, naravno da će dobiti.

AGOVV - Eindhoven, Eindhoven daje gol, 1,30
Koeficijent na dvojku poprilično pada, očekuje se i dosta golova na utakmici, a ja se nadam da će barem jedan postići gosti.

Hammarby - Sirius, X2, 1,45
Ovo igram samo zato što je vani pao dosta koeficijent na goste, X2 je više nego solidan, moglo bi proći. Osim ako ne prođe.

Toliko za danas, sutra će ponuda biti puno bolja, sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Weasley06.09.2010. u 21:11
    bilo je blizu s angolom, ali nije prošlo...dali su 66 koševa...eindhoven je prošao, već u 13. minuti su dali gol...hammarby-sirius je isto prošlo, bilo je 1-1...
    Weasley