Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 07.09.

Dario Dodić • utorak, 07.09.2010.

Baš je gadno kad samog sebe prevarim dodatnim razmišljanjem. A i smiješno je kad Angolci trpaju kontre Amerikancima ili kad im prolazi alley-oop...

Da sam napisao u prijedlogu ono što sam si prvotno zacrtao za Villine rezerve i da Ameri drugu četvrtinu nisu odigrali kao papci jučerašnji bi dan bio stopostotan. Još da je baba muško... Danas neću tipovati na Hrvatsku, jednostavno se ne usudim, a nema mi smisla patriotski bacati lovu. Ako pobijede ionako ću se veseliti.

BiH - Francuska, 1x, 1,50
Prvotno sam mislio odigrati da BiH daje gol, ali Francuzi na ovo gostovanje dolaze po bod i vjerujem da ga čvrstom obranom mogu i izvući. 1,50 je odličan koeficijent, Bosanci imaju dosta raspoloženih igrača, ako zabiju neće izgubiti, a i bolje 1,50 nego 1,30, pa neka i završi bez golova.

Japan - Gvatemala, više od 2,5, 1,60
Japanci uvijek ozbiljno igraju Kirin kupove, tako će biti i protiv Gvatemale, koja, čisto da znate, ima i utakmicu sa Salvadorom u SAD-u. Nekako si mislim da Gvatemalci nemaju dvije jake reprezentacije, štoviše nemaju niti jednu jaku reprezentaciju. Iako ne znam koja igra gdje, znam da ima ljudi informiranijih od mene koji ruše koeficijent na golove na ovoj utakmici. Vani je tečaj između 1,40 i 1,50, uzimam ovih 1,60, a i turistički isprobavam 6+. Požurite jer utakmica počinje uskoro.

Norveška - Portugal, Norveška daje gol, 1,40
Moram li objašnjavati zašto igram ovo? Norvežani nabrijani, dobili prvu utakmicu iako su gubili, Portugalci puštaju na sve strane. Logično je da će promijeniti način igre za ovu gostujuću utakmicu, ali nadam se da će im Norvežani utrpati barem jedan gol.

Argentina - Brazil, Scola manje od 24,5 koševa, 1,85
Neki mudri forumaši se ne slažu sa mnom po ovom pitanju, ali ipak sam se odlučio za ovaj tip. Kad Scola igra igraju i Argentinci, ali Brazilci su svjesni toga i posebnu će pažnju posvetiti upravo čuvanju Scole. Varejao će čitavo vrijeme biti na njemu, igra odlično obranu i vjerujem da će moći barem usporiti Scolu, dovoljno da završi na manje od 25 koševa.

Očekujem i vaše komentare i tipove, ja poslije neću imati vremena tako da je ovo sve od mene. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet08.09.2010. u 10:46
    2 od 4, odnosno 2 od 5 ako racunamo i 6+ Japana
    Dario_SNet
  • Dario_SNet08.09.2010. u 10:45
    Kad tipujem ne gledam koeficijente nego ono sto mi se svidja. To sto ti gledas ukupan koeficijent iako ja isticem da ne sastavljam listice, e to nije moj problem
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 01:53
    dobro je, 1/4 :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2010. u 19:43
    zato što će danas završit X, eto zašto!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2010. u 17:22
    zasto ne tipovati na hrvatsku ako je favorit?Zasto uvijek mora biti da se igra srcem a ne glavom kad se igra na hrvatsku,nije da igramo vs Spanjolske pa ono srcem na Hrvatsku.
    Obrisan korisnik