Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 14.09.

Dario Dodić • utorak, 14.09.2010.

Ne znam kako je vama, ali kada je klađenje u pitanju početak Lige prvaka mi nije pretjerano mio. Super su ona pretkola, muljaže i dobre informacije, ali natjecanja po skupinama, tko te gubitke može platit'?

Nakon ovako dramatičnog uvoda slijede moje prognoze za danas koje uključuju i tipovanje na Ligu prvaka. Skačem si u usta, ali nema veze, danas ću sve pogoditi.

Millwall - Reading, više od 2,5 golova, 1,80
Nije jednostavno objasniti zašto na Engleze tipujem više golova. E pa koeficijent je dobar, a i ove dvije ekipe smatram over ekipama, što pogotovo Millwall pokazuje i ove sezone. Obje domaće utakmice su odigrali na četiri gola, a ukupno su u pet prvenstvenih kola četiri puta išli u over. Reading je nešto slabiji, ali mnogi tipuju da bi mogao i dobiti Millwalla danas, meni sve smrdi/miriše na over pa se nadam da nisam u krivu.

Benfica - Hapoel, više od 2,5 golova, 1,80
Štogod se dogodilo na ovoj utakmici (lopta je okrugla, nikad se ne zna), ovaj je koeficijent poklon naših kladionica. Izabrao sam ga i prije nego sam vidio da vani pada koeficijent na više golova. Uglavnom, Benfica mora na koljenima moliti navijače za oprost zbog početka sezone, mislim da im je Hapoel protivnik po mjeri za otvaranje Lige prvaka. Izraelci su vrlo dobra ekipa, ali nisu baš za gostovanje. Očekujem ofenzivnu igru Benfice i hrpu golova, ali ne bi me čudilo da porozna obrana domaćina i primi koji gol od solidnog Hapoela (a i znate da Izraelce smatram dobrima za over). Igram i 6+ turistički, ali nijedan 6+ koji sam ovdje istaknuo još nisam pogodio. Možda je bolje kad šutim...

Swansea - Coventry, 1, 1,70
Tri su razloga zbog kojih igram na Swansea. Možda su i četiri, nisam siguran. 1. Coventry je prilično slab gost. 2. Coventryju nedostaje šest prvotimaca. 3. Swansea je odličan domaćin, u dvije pobjede u dva domaća nastupa postigli su pet golova, a nisu primili niti jedan. 4. Swansea je ispod Coventryja na tablici samo zato što su imali ekstremno težak raspored. Swansea bi ovo morao dobiti, ali lopta je okrugla. To se ja unaprijed ispričavam.

Toliko od mene, ima i još nekih padova, ali to ću izignorirati, ostajem na ova tri. Vaši parovi su dobrodošli u komentarima. Sretno!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 19:20
    a di si do azije otiso,haha,hvala na odgovoru
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 18:06
    hvala. dizem kredit za tih 1.20
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet14.09.2010. u 17:57
    Malo sam prokopao po forumima, nitko ziv ne zna sto se dogadja, ali ocito je da svugdje raste. Dvojka je u aziji 2,36, moguce da ljudi tako reagiraju jer je Twente nelosa ekipa, a Inter vise ne vodi Mourinho. Ne znam, gostovanje, ne vjerujem da bi bili nezadovoljni nerijesenim rezultatom, bolje ovo... [više na forumu]
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 17:47
    jel zna ko zas se koef. na inter digo?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 17:03
    Najbolje je ignorirati padove, u pravu si:) Ipak nadam se da ova tri neće biti padovi, sretno!
    Obrisan korisnik