Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 18.09.

Dario Dodić • subota, 18.09.2010.

Osječani su krenuli put Zaprešića s unaprijed upisanim minimalno bodom, a onda sam na scenu stupio ja...

Rušim tradicije, ubijam zicere, promašujem nemoguće, pogađam...tu i tamo. Tako je dobro počelo jučer, mislio sam da idem na sto posto, a onda je sve stalo i ostao sam na standardno bezveznih 50 posto. Šteta. Danas je novi dan, u kojem mi je osjećaj minimalan, ali navest ću ono što sam igrao, savjetujem vam da odigrate suprotno. Barem onih 50 posto koje ću promašiti.

Genk - Lokeren, više od 2,5 golova, 1,60
Genk je napadačka velesila u Belgiji, sve su im utakmice otišle u over, a statistika govori da niti Lokeren nije nesklon golovima. Nije kao Genk, ali to već znamo čim bacimo pogled na tablicu. Dominantna ekipa koja će diktirati igru je Genk, moralo bi proći više golova.

Everton - Newcastle, više od 2,5 golova, 1,80
Nemam neko pametno objašnjenje za ovaj tip. Igram na osjećaj, a poznato je da imam sjajan osjećaj kada je u pitanu pogađanje golova u Engleskoj. U svakom slučaju morate imati na umu da ovdje ne pišem parove poredane po sigurnosti nego bez ikakvog reda.

Aston Villa - Bolton, više od 2,5 golova, 1,80
Koeficijent na ovaj tip vani je dosta pao pa sam se i ja polakomio i stavio ovo na svoj listić. Da dodam ulja na vatru, odnosno da podignem kvalitetu prognoze izabrat ću podatak koji mi odgovara, a to su posljednje tri utakmice ovih protivnika kada je domaćin bila Aston Villa: 5:1, 4:2 i 4:0. Čujem li da netko spominje 6+?

Swansea - Scunthorpe, 1, 1,70
Swansea nas je usrećio prošli put, pa nema smisla ne igrati na ekipu koja doma dobiva bez problema. Naravno, neće to dovijeka trajati, ali koeficijent vani dosta pada pa sam i ovo uzeo.

Wolfsburg - Hannover, više od 3,5, 2,10
Ne znam koji je razlog, ali vani je zbroj golova dramatično pao. I naše kladionice su korigirale koeficijente pa i nema previše vrijednosti u ovome, ali sam ih ipak odigrao. Naravno, svatko si lako može objasniti zašto će na utakmici Wolfsburga i Hannovera biti golova. Evo moja prognoza, Džeko tri komada, Mandža dva, Abdellaoue hat-trick i Konan postavlja konačnih 5:4. Čestitke Wolfsburgu na prvim bodovima.

Sretno svima, ostavite svoje prijedloge u komentarima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2010. u 14:28
    ja sam cesce dobijao na golovima nego na konacnom rezultatu ngoometa. dapace, izbjegavam se kladit na rezultat i u principu igram dvoznake jedino, jer inace gadjas jednu od 3 opcije. ovako ti je barem 1 od 2 sansa...
    Obrisan korisnik
  • Vilenjak19.09.2010. u 13:41
    pa recimo ja to općenito najviše igram,umjesto filozofiranja,bilo bi dobro ponuditi kakve parove...jelte...
    Vilenjak
  • Dario_SNet19.09.2010. u 13:31
    I ja se slazem sa Marusicem koji se slaze sa Silvijem!
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik18.09.2010. u 21:53
    moram se slozit sa silvijem
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.09.2010. u 21:45
    Ne razumijem ova kritiziranja. Covjek lijepo napise ono sta je igrao taj dan (ili dio sta je igrao), uredno nadje vremena da napise vise ili manje smislena obrazlozenja. A ne moze uvijek sve pogodit, niko ne moze.
    Obrisan korisnik