Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 03.10.

Dario Dodić • nedjelja, 03.10.2010.

Spremio sam ponešto nedjeljnih parova, pitanje je samo želi li ih itko iskoristiti?

Dinamo - Istra 1961, 1, 1,20
Mislim da ovaj par ne moram previše objašnjavati. Ovo bi Dinamo morao lagano uzeti.

PSV - Venlo, 1, 1,20
Ista priča kao i s Dinamom, Venlo u gostima ima sve poraze, PSV ne smije gubiti bodove na ovakvim utakmicama.

Kapfenberg - Rapid, više od 2,5 golova, 1,65
Prije tjedan dana odigrali su 3:2 u Beču, nadam se da će danas pronaći načina kako postići samo tri gola. To im je ništa. Vani je koeficijent oko 1,55.

Chelsea - Arsenal, 1, 1,85
Prvo sam mislio igrati golove, onda sam mislio igrati oba daju gol, ali na kraju sam se ipak odlučio za Chelsea. Istina, City ih je fino zatvorio i pobijedio, ali Arsenal nije takva ekipa. Štoviše, Arsenal igra uz velike oscilacije, mislim da ovo dobiva Chelsea.

Napoli - Roma, oba daju gol, 1,80
Napoli je doma opasan protiv svakoga, barem bi trebao biti, ali nerijetko primaju golove. Danas im u goste dolazi respektabilan protivnik, vjerujem da će obje ekipe zabiti, neka pobijedi bolji.

Inter - Juventus, oba daju gol, 1,75
Ista stvar kao i s Napolijem, svaka čast Interu, uvjeren sam da imaju dobre šanse pobijediti Juventus, ali Juventus nema napadačkih problema, Juventus voli ovakve utakmice, vjerujem da će zabiti i protiv Intera.

Borussia D. - Bayern, Borussia daje gol, 1,30
U Europi su bili neprecizni i još su uz to zaradili crveni karton pa su mi srušili okladu. U prvenstvu dočekuju Bayern, koji je izvan forme i to moraju iskoristiti. 1,30 da će ekipa koja ima pet prvenstvenih pobjeda zaredom postići gol mi se svakako sviđa.

Luzern - Young Boys, oba daju gol, 1,55
Luzern je kod kuće vrlo jak, zabijaju puno, ali i primaju od svakoga gol. Young Boysi su čudnjikava ekipa, ali svakako mogu zabiti gol Luzernu.

Villarreal - Racing, 1, 1,65
Možda ovaj par i nije najpametniji s obzirom da je i vani i kod nas narastao tečaj, ali igram na ekipu u formi, nemam razloga zbog kojeg ne bih igrao na njih.

Toliko zasad, malo kasnije ću u komentarima dodati i NFL parove, trebalo bi i tu biti par solidnih tipova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 17:41
    ma znam da ,mislim da je zglob u pitanju,to ga muci od prve il druge tekme,a na prosloj se  ozljeda pogorsala,al mislim da ce svejdno dobit s hendikepom,za dve klase su bolji od oaklanda koji vise ni sam nezna kojeg bi qb-a stavio,campbell se bas nije iskazao a doveden je s velikim... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • danchy03.10.2010. u 17:23
    info za Houston, naime jedan od 3 najbolja WR lige Andre Johnson je i dalje upitan te nakon što je propustio trening u petak vrlo vjerojatno neće igrat, iako će ga pokušat osposobit... dakako da ovime padaju šanse Houstona, iako su i dalje favoriti protiv loših Raidersa...
    danchy
  • aristotel03.10.2010. u 17:15
    nešto mi se nije dalo igrat ove sitne kvote iz NFL-a, nego sam tražio neki izazov.. pa sam odigrao na pobjedu Ravensa (imaju isto dobru obranu a trenutno kad nema Big Bena imaju bolji napad, a i bilo bi previše da Steelersi imaju sve 4 pobjede bez startnog QB-a /doduše ovo sam odigrao prije nego... [više na forumu]
    aristotel
  • Obrisan korisnik03.10.2010. u 16:23
    Danas malo slabije igram, dosta ponude ali nikako da izdvojim4, 5 pravih youznji -ljubicic 1 1.4 chelsea pik 1 1.5 leverkusen da gol 1.2 barcelon - mallorca vise od 2.5 1.45 3 unita
    Obrisan korisnik
  • Gh0C03.10.2010. u 16:11
    Real -1, Kopenhagen -1, Dinamo -1, Chelsea -1x, kof 2.43, ulog par sto kuna
    Gh0C