Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 10.10.

Dario Dodić • nedjelja, 10.10.2010.

Priznajte da sam vam nedostajao. Ako ništa, uvijek je lijepo koristiti tuđe parove jer onda možete nekoga drugoga kriviti za svoju nesreću...

Eto, shrvale me razne boleštine i virusi, odlučio sam da u bunilu nije pametno pisati, a i malo sam razbistrio glavu pa možda danas ispadne dobar dan. Odlučio sam napisati neke prognoze iz NFL-a, ali apeliram na vas da ne igrate sve na jednom listiću nego izaberite ono što se vama sviđa.

Carolina - Chicago, 1, 2,00
Rekao sam da više nikada neću tipovati na utakmice u kojima igraju Carolina ili Tennessee, ali moram prekršiti pravilo. Naime, ovo zapravo ne želim igrati, a zapravo moram igrati pa stoga zapravo ne rušim pravilo iako zapravo igram na Carolinu. ?!?! Da, Carolina nije počela dobro, štoviše počeli su užasno, ali danas igraju protiv Chicaga bez Cutlera, što znači da će Chicago biti ekstremno loš. Sve su kladionice rušile koeficijent na 1,60-1,70, ovih 2,00 u Supersportu se mora isprobati.

Cleveland - Atlanta, 2, 1,70
Cleveland je sve utakmice odigrao dobro, ali ih je unatoč dobrim igrama gubio. S druge strane Atlanta ne briljira, ali pobjeđuje. U gostima su dobili i Saintse, a bome su bili blizu pobjede protiv Pittsburgha, priznat ćete (ako se razumijete) da su te dvije ekipe ipak bolje od Clevelanda. U svakom slučaju, koeficijent je na Atlantu vrlo pristojan i to moram odigrati.

Houston - N.Y. Giants, 1, 1,70
Giantsi su na 2-2, ali igraju loše i negledljivo. Obrana ih je odvela do pobjede protiv Chicaga, ako će ofenzivna linija Houstona solidno čuvati Schauba Giantsi neće imati nikakve šanse. Houston je bolja ekipa, slična Indianapolisu koji je rasturio Giantse, mislim da se gostima smiješi još jedan poraz.

Washington - Green Bay, 2, 1,85
Dvoboj dvije ekipe koje se zbog ozljeda u rush napadu moraju koncentrirati na napade dodavanjem. I moja logika je sljedeća - Green Bay ima boljeg QB-a i bolju obranu protiv napada dodavanjem (Washington je na tom polju katastrofalan), mnogi vide Green Bay u Super Bowlu i zato se ovih 1,85 mora uzeti.

Arizona - New Orleans, 2, 1,40
Arizona će protiv Saintsa isprobati QB-a koji je uoči sezone s razlogom bio treći QB. Iako Saintsi ne briljiraju, ne vidim načina na koji bezglava Arizona može svladati aktualne prvake.

Oakland - San Diego, 2, 1,40
Tipična priča iz bajke - Oakland ne valja, San Diego valja, Dario iskorištava koeficijent 1,40, kladionice propadaju i svi su živjeli sretno do beskonačnosti.

Indianapolis - Kansas, 2, 3,55
Umalo zaboravih ovo staviti. Ovo moram probati, ali stvarno nemojte ovo igrati na ozbiljnim listićima. U Kansas i dalje nitko ne vjeruje, a činjenica je da igraju odlično. I uz to imaju ofenzivnog i defenzivnog koordinatora iz vremena kada su New England Patriotsi žarili i palili NFL-om. S druge strane, Indianapolis će ovo vjerojatno dobiti, ali nisu uvjerljivi i zato moram isprobati 3,55 na vrlo dobar Kansas.

Toliko od mene, baš bi lijepo za moj povratak bilo da pogodim sve, zar ne? Sretno meni, a i vama!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet11.10.2010. u 10:05
    Pa iskreno me bilo strah da ce se i to dogoditi. Ovo je na kraju ispalo smijesno, ali to je takav sport, moras ga voljeti. Kad ti komentatori krenu govoriti stvari tipa: first time since 1970, first win in 13 games vs san diego i tako to, onda znas da si nabasao na nesto veliko :)
    Dario_SNet
  • Passenger11.10.2010. u 09:41
    skoro... bio si blizu Dariopredvidljiv je taj NFL nema šta(bilo bi baš fora da su i Falconsi izgubili, priznaj :P)
    Passenger
  • Obrisan korisnik11.10.2010. u 00:44
    Saintsi su odvratni...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2010. u 22:24
    bravo palmer,sam je trebo drzat loptu 30 sec,al jasno ...ode lovaaaaa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2010. u 18:19
    3 su malo? mislim da to troje prolazi sigurno. houston i gb ce isto valjda dobit bez nekih drama(sto me onda navodi i ne hendi houstona za 3 razlike), kompletnije su i bolje ekipe. mislim da ce i over packersa proc, ocekujem neko napucavanje. over dallasa(samo 41.5) mi je odlican pick, s obzirom da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik