Fanatik

Galić drugi u Badenu

Goran Markuš • nedjelja, 17.10.2010.

Za sve pokeraše iz Hrvatske daleko najveću vijest, ponovno, priredio je naš igrač pod PartyPokerovom značkom, Dragan Galić koji je na European Championshipu u Badenu vrlo dugo i čvrsto držao vodstvo da bi na kraju posljednjeg dana ipak poklekao i kući otišao s ipak još uvijek fantastičnim drugim mjestom.

Vrlo rano u turniru naš je Galić preuzeo inicijativu i kontrolu nad stolom i svojim ultra-agresivnim stilom održavao je chiplead sve do finalnog stola. Međutim, niti tamo se još nije zaustavio i činilo se kako će prestižna titulu europskog prvaka otići u Hrvatsku.

Slika 1 od 1.

"Imao sam odličnu šansu da osvojim titulu. Svatko tko je pratio prijenos uživo sigurno je osjetio da ni na sekundu nisam popustio s pritiskom za stolom i nastavio sam igrati vrlo agresivno. Izborio sam heads-up s Rumunjom, naletio u nezgodnoj situaciji i jednostavno se više nisam mogao oporaviti", direktno iz Badena poručuje nam Dragan.

Svi koji su pratili prijenos vjerojatno već znaju o čemu je riječ. Naime, nakon što je u okršaj s Mihaijem Manolom ušao s gotovo 2:1 deficitom agresivnim pristupom Galić je vrlo brzo preuzeo vodstvo samo da bi ga runner-runner boja na boju ponovno spustila ispod Rumunja.

Nakon toga Galić se još jednom vratio ispred da bi ga još jedan runner-runner spustio i tada je došlo do "nezgodne situacije". Na flopu K-7-2 Dragan je s A-7 u ruci reraiseao all-in što je Manole s ručnim asevima insta callao i s dečkom na turnu i riveru Rumunj je preživio da bi samo dvije ruke kasnije osvojio i sjajan naslov prvaka.

"Presretan sam rezultatom i ovim putem htio bih svim svojim obožavateljima i prijateljima zahvaliti za veliku podršku i sve čestitke koje sam dosad primio", poručio je Galić. Naravno, Dragana smo upitali i što odnosno kamo sada: "Vrijeme je za kratki odmor, a zatim putujem na EPT u Beč. Odmah nakon njega selim u Francusku na veliki WPT Amneville."

Ovim putem još jednom čestitamo Galiću na odličnom drugom mjestu i potpuno zasluženih 114.265 €. Za kraj spomenimo i kako se prvi čovjek u Badenu, Mihai Manole, kući vratio čak 160.800 € bogatiji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Aces HighFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!