Fanatik

Sve za jednu, jedna za sve

Sportnet • četvrtak, 02.08.2012.
Sve za jednu, jedna za sve

Danas ćemo biti brze i kratke, razlog tome je što smo sinoć igrale po engleskom vremenu u 21 i 15, a nakon tekme uz ono ludo veselje nismo stigle pisati blog, pa nas evo nakon doručka, na našoj terasi, koja svakim danom sve više poprima izgled dnevnog boravka.

Slika 5 od 5.

Iznijele smo stolove, stolice, naslonjače i pišemo blog s kavom u ruci koji nam svaki dan naprave cimerice. I dok lagano kavicu ispijamo da vam ukratko opišemo jučerašnji dan, koji je predugo trajao.

Slika 4 od 4.

Klasično dizanje u 9, poslije toga trening, video, ručak - sve je išlo svojim redom. U vrijeme dnevnog odmora svaka od nas malo prilegne, odspava, tako je bilo i jučer, osim što neke cure to poslijepodne nisu mogle spavati, ne znamo da li od nervoze ili nestrpljivosti da ta tekma što prije počne.

Slika 3 od 3.

Malo nabrijavanja na terasi uz navijačke pjesme i pokret. Pri šetnji selom do busa , odzvanja naša ulica, a pretpostavljamo i mnoge druge od mnogobrojne publike u obližnjoj dvorani gdje se igra košarka i tu već počinje raditi adrenalin. Samo da vam kažemo da sve karte bile rasprodane u siječnju, tako su nam rekli Englezi koji volontiraju na OI i koji su simpatični, pristupačni i koji, iako se rukomet kod njih tek razvija, obožavaju taj naš sport i pune rukometne dvorane kao od šale.

Slika 2 od 2.

Ruke na hrpu, krik "IZNAD SVIH, HRVATSKA". Dvorana je puna, Englezi navijaju, bodre, a naših zastava je svaki dan sve više u dvorani. Utakmica počinje. Da vam opisujemo tekmu - nema potrebe - sve ste imali priliku vidjeti na TV-u, ali jedna stvar se realizirala, naš pozdrav na centru "sve za jednu, jedna za sve".

Slika 1 od 1.

Kako smo samo jedna drugoj čuvale leđa u obrani, jedna drugo bodrile, skakale po terenu! S klupe su igračice skakale nakon svake obrane, nevjerojatno, veselje poslije svakog pogotka, podrška nakon svakog napravljenog faula, to su osjećaji i emocije koje se ne mogu tek tako prenijet na papir i to su stvari koje ekipu čine jačom i kad imamo to, imamo sve.

Osjećale smo se moćno, nesavladivo... Zvižduk, šezdeseta minuta, 30:28, yeeeeeeeeeeee! Izgrlile smo se, izljubile, i ponosno kriknule "Iznad svih Hrvatska". Pozdravile smo našu publiku, među kojom su nas došli bodriti i naši olimpijci, a zatim pokret prema busu.

Evo danas je novi dan, trening nam kreće za nekih pola ure tako da ne možemo više pisati. Sljedeći protivnik je Crna Gora za koju danas počinju pripreme i analize, pa vjerni naši budite i taj dan uz nas!!!

Veliki pozdrav svima iz Londona!!!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.08.2012. u 09:06
    Sretno cure-sjajno odigrano protiv Ruskinja dalo je vidjeti da vi možete puno toga
    Obrisan korisnik
  • interreg02.08.2012. u 15:21
    Mocne ruskinje su pokidale, e sta je rec nego ponos i sreca! Bravo cure!
    interreg
  • Vjeran02.08.2012. u 15:19
    BRAVO CURE!!! To MORA tako izgledati kad se ono "Iznad svih - Hrvatska!" doista i misli i pretvori u djelo. Eh, kad bi to shvatili mi svi zajedno...
    Vjeran
  • Obrisan korisnik02.08.2012. u 14:59
    bravo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2012. u 14:56
    Bravo cure,iznad svih HRVATSKA!
    Obrisan korisnik