Fanatik

Nika Fleiss štićenicima doma u Nazorovoj uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy

Sportnet • petak, 28.12.2012.
Nika Fleiss štićenicima doma u Nazorovoj uručila ulaznice za utrke Vip Snow Queen Trophy

Nika Fleiss štićenicima je doma u Nazorovoj u petak uručila ulaznice za utrke Audi FIS Svjetskog kupa Vip Snow Queen Trophy 2013. na zagrebačkom Sljemenu. Tako će njih 30, koji su izrazili želju za odlaskom na Sljeme, 4. i 6. siječnja imati priliku uživo pratiti slalomske vožnje najboljih svjetskih skijaša i skijašica.

"Zadovoljstvo nam je što će naša djeca i ove godine prisustvovati utrci te svojim navijanjem doprinijeti veličanstvenom sljemenskom ugođaju. Zahvaljujemo organizatorima na vrijednoj donaciji", rekla je Svjetlana Tončetić Bogović, voditeljica Odjela skrbi o djeci.

Slika 3 od 3.

Podjela ulaznica rezultat je suradnje Hrvatskog skijaškog saveza s Radijem Sljeme čiji su ciljevi omogućiti mladim ljubiteljima skijanja da budu dijelom ovog sportskog događaja svjetskog značaja, motiviranje na bavljenje sportom te promoviranje zdravog života.

Slika 2 od 2.

"Ponosna sam što imamo priliku svoj djeci iz doma u Nazorovoj koja žele otići Sljeme osigurati sudjelovanje u jednoj od najvažnijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj – Vip Snježnoj kraljici. Veselim se što će nam se pridružiti na utrkama i uživati u vrhunskom sportu", rekla je Nika Fleiss, promotorica utrka Vip Snow Queen Trophy.

Slika 1 od 1.

U želji da skijanje približi mladima, Hrvatski skijaški savez je osim ove inicijative organizirao i brojne nagradne igre za osnovnoškolce i srednjoškolce, a u suradnji s Hrvatskim školskim športskim savezom na utrke dovodi čak 600 učenika iz cijele Hrvatske. Usto, proširen je i volonterski program pokrenut prošle godine u sklopu kojeg će na utrkama, osim zagrebačkih, sudjelovati i volonteri iz Splita, Osijeka i Rijeke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • lambik29.12.2012. u 19:13
    Bolje je izgledala dok je skijala (Svjetski Kup)... :-)
    lambik