Fanatik

Video: Dugogodišnja bogata povijest Osječana kao zalog za budućnost

Damir Žbulj • petak, 29.03.2013.
Video: Dugogodišnja bogata povijest Osječana kao zalog za budućnost
Foto: Hrvoje Knežević

Ovaj Veliki tjedan 2013. godine zasigurno će ostati u pamćenju svim navijačima i simpatizerima nogometa iz Grada na Dravi. Osnivačkom skupštinom sportskog dioničkog društva nogometnog kluba Osijek i dovršenim preoblikovanjem okrenuta je nova stranica u povijesti Bijelo-plavih. Na najboljem su putu da se riješe sve financijske dubioze, što će biti temelj za dobre sportske rezultate u godinama koje dolaze.

Fantastična nogometna škola najbolji je zalog za budućnost, a najave o uređenju Gradskog vrta stvarno bi mogle pridonijeti vraćanju nogometa u centar Slavonije, a navijače na tribine osječkog stadiona.

Pogledajte kako je sve započelo, a traje i još i danas, uz vjeru kako će se još jako dugo pričati o starim, ali i novim uspjesima osječkog prvoligaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation29.03.2013. u 12:50
    klub ima veliki potencijal, uvijek puno mladih dobrih igraca i nadam se da ce to jednoga dana znati netko iskoristiti da dodju i pravi rezultati. nazalost igraci odlaze za male odstete ili nikakve, da se samo to promjeni promjenila bi se cijela situacija u klubu. ulaganja velikih nemora biti, samo... [više na forumu]
    Sensation
  • Obrisan korisnik29.03.2013. u 11:40
    lijepo sastavljeno
    Obrisan korisnik