Fanatik

Osijek prva postaja malonogometne groznice

Sportnet • subota, 19.10.2013.
Osijek prva postaja malonogometne groznice

Malonogometni turnir malo drukčijeg formata nego onaj kakvog smo naviknuli igrati ili gledati, u nedjelju 20. listopada stiže u Osijek, gdje će započeti svoju hrvatsku turneju. Red Bull Winning 5 koncept je u kojem peteročlane momčadi bez golmana igraju jedna protiv druge, a svaki pogodak izbacuje iz igre jednog protivničkog igrača.

Nakon što natjecanje posjeti Osijek, Rijeku, Split i Zagreb, pobjednici iz ova četiri grada susrest će se u velikom finalu, čija će se lokacija birati putem interneta. Konačnog pobjednika Red Bull Winning 5 natjecanja očekuje odlazak na austrijski Red Bull Ring, gdje će cijeli tim imati priliku sjesti i sam provozati Formulu.

Slika 1 od 1.

Prijave za natjecanje u Osijeku zatvorene su, no za ostale gradove moguće se prijaviti do 48 sati prije natjecanja. Broj timova je ograničen. Više informacija o pravilima, rasporedu natjecanja i prijavama potražite na www.redbull.hr.

Turnir počinje u nedjelju u 11 sati u Sportskoj dvorani Zrinjevac, a svi Osječani željni sporta i zabave dobro su došli jer je ulaz u dvoranu za sve posjetitelje slobodan.

Raspored natjecanja:

20.10.2013. | Osijek, Sportska dvorana Zrinjevac
27.10.2013. | Rijeka, Sportska dvorana Marino Cvetković
3.11.2013. | Zagreb, Sportska dvorana Martinovka
10.11.2013. | Split, Sportska dvorana OŠ Mejaši
1.12.2013. | FINALE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Fanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!