Fanatik

Zagrljaj Florenzijeve bake vrijedan žutog kartona

Sportnet • ponedjeljak, 22.09.2014.
Zagrljaj Florenzijeve bake vrijedan žutog kartona

Emocija ovoga vikenda u susretu Serie A između Rome i Cagliarija uistinu nije nedostajalo pa se tako Alessandro Florenzi tom prilikom pokazao kao dobar unuk i pravi bakin ponos, a njegova Roma je možda dobila svog novog srećonošu.

Kada je momčad Rome ovoga vikenda stupila na travnjak kako bi snage odmjerila s ekipom Cagliarija, nitko nije očekivao da će uz pobjedu možda dobiti i svog novog srećonošu.

Naime, nakon što ju je u vodstvo na domaćem terenu doveo Destro u desetoj minuti, njegov asistent Alessandro Florenzi tri je minute kasnije doveo svoju momčad u sigurnih i potom konačnih 2:0. No, nakon asistencije i svog prvog pogotka sezone, Florenzi nije ostao na terenu slaviti sa svojim suigračima već je krenuo put tribina gdje ga je čekala njegova ponosna baka kojoj je ovaj 23-godišnjak pohrlio u zagrljaj.

I dok baka nije mogla suspregnuti suze od sreće, Romini su se navijači morali zapitati je li Florenzijeva baka njihov novi srećonoša.

Po povratku na teren Florenzija nisu, pak, čekale dobre vijesti, naime, sudac mu je pokazao žuti karton, no Romina igrača to nije zasmetalo te je poslije utakmice kazao: "Baka mi je rekla da će me doći gledati kako igram samo ako je dođem pozdraviti na tribine."

Nije li ovo jedna uistinu sretna i ponosna baka?

Foto: AP Photo/Andrew Medichini

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Fanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2014. u 06:57
    Ah ! Italia, calcio , emocije .. fali mi jaka talijanska liga
    Obrisan korisnik
  • narada10822.09.2014. u 19:42
    pih, na koje grane smo pali, ne smiješ više Baku pozdraviti. Živjela Baka, viva la Nonna!
    narada108