arhiva

Tjedni prijedlozi za kladionicu

Dario Dodić • utorak, 01.12.2009.
Tjedni prijedlozi za kladionicu
Foto: Davor Sajko

Stalno M.S. spominje Boku kao uspješnog tipstera pa se momak odlučio to pokazati i ovdje. Je li bolji od M.S.-a? Je li to zapravo toliko teško? Procijenite sami...

Znam da ste čekali mene i utorak s velikim nestrpljenjem (ego je na mjestu kao i M.S.-u, op.a.). Iako sam najavljen kao tenis tipster, ovaj tjedan nažalost nema tenisa u ponudi, bar ne onog ozbiljnog, ali zato je dosta dobrih parova u drugim sportovima. Nadam se da ću vam pomoći da podebljate svoje novčanike.

Srijeda 2.12.

Slavia Prag - Genoa gost daje gol, 1,20
Genoa već dvije godine igra odličan nogomet, Crespo i ekipa ne bi trebali imati problema protiv slabe obrane domaćina koja prima 2,5 golova po utakmici u Europskoj ligi.

Xerez - Barcelona pobjeda gosta, 1,30
Barca će potvrditi važnu pobjedu protiv Reala u dvoboju s fenjerašem Primere. Probati i hendikep.

Četvrtak 3.12.

Efes Pilsen - L. Rytas konačan ishod 1, 1,20
M.S. bi me se odrekao da nema ovog K ispred 1. Iako i mene živcira vjerujte barem deset puta bio je ključan. Što se tiče same utakmice Efes ima ekipu za Final four, dok je Rytas ove godine ipak dosta lošiji nego prijašnjih godina, s jako pomlađenom momčadi.

Petak 4.12.
Inter - Zagreb domaćin daje gol, 1,30
Gledao sam Zagreb dva puta ove godine i mogu reći da su zreli za 2. ligu. Inter je u zadnjih par kola dignuo formu i teško će Zagreb s drugom najlošijom obranom lige izdržati da ne primi gol.

Subota 5.12.

Osijek - Šibenik domaćin daje gol, 1,25
U derbiju kola u Gradskom vrtu Osijek dočekuje Šibenik. Osijek je poslije Dinama najefikasniji domaćin lige s 2,8 pogodaka po utakmici, Šibenik nije primio gol već dva kola i Blažević će ovaj put morati po loptu u gol.

Budućnost - Zadar 1x, 1,60
Iako je Zadar u srcu mome, u Podgorici će teško do bodova. Zadar je i dalje bez pobjede u gostima, tako će ostati i nakon Podgorice. Jednostavno Zadar ne igra isto s Tornadom i bez njega.

Cedevita - Široki 1x, 1,35
Po meni zicer tjedna, teško će se Grgat nositi sa Žižićem. Cedevita je dobro pokrivena na svim pozicijama i ovdje iznenađenje nemojte tražiti.

Real Madrid - Almeria pobjeda domaćina, 1,20
Real će se za nesretan poraz na Camp Nou iskaliti na slaboj Almeriji. CR7 se vratio (pa? op.a.), Real igra dobar nogomet i ne smije kiksati u ovakvim utakmicama.

Nedjelja 6.12.

Međimurje - Dinamo 2, 1,35
Iako Dinamo igra u četvrtak protiv Anderlechta, taj rezultat neće puno utjecati na ovu utakmicu, jer nakon sačuvanog boda protiv Istre Dinamo će u Čakovcu uzeti sva tri boda. Razlika u kvaliteti je, mora se priznati, ogromna. Novim kiksom oprostili bi se od Krune Jurčića, a još mu nije vrijeme.

Puno sreće želi vam vaš B.K.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaZbrda zdola
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2009. u 18:58
    B.K.-u bas i nejde M.S. vrati se.... ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2009. u 15:38
    Genova je čudo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.12.2009. u 15:24
    nije lako ni promasit tko daje gol... ja eto stavio dvoznak pa proslo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2009. u 19:12
    provokatoru, molim te bez ikakvih predrasuda stavi parove za sutra. Pozdrav
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2009. u 19:10
    pozdrav svirku
    Obrisan korisnik