Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

EP u boksu-Pula!

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.08.2003.
Poruka: 996
20. veljače 2004. u 13:12
Ždri***nje uoči početka europskog prvenstva nije bilo naklonjeno hrvatskim boksačima koji se ne mogu pohvaliti da su u prvim mečevima dobili, na papiru, lakše protivnike.

Dovoljno je samo spomenuti Irca Murraya koji će se boriti protiv Filipa Palića, Latvijca Cilingarjana koji se sastaje s Borna Katalinićem, ili Rumunja Simiona koji će biti protivnik Petru Veočiću, pa da poznavateljima boksa bude jasno o snazi i ugledu suparnika.

Naravno, nakon ždri*** zabrinutost njegovim ishodom nije krio ni izbornik reprezentacije Pero Tadić koji, međutim, nije bio niti preveliki pesimist.

"Spremali smo Bajramija i Palića da u konačnici budu prvaci Europe. Stoga nema predaje, svoju snagu moraju pokazati u ringu i na kraju doći do željenog ishoda", izjavio je hrvatski izbornik po završetku prvog većeg uzbuđenja na prvenstvu Europe, ždri*** u Boćarskom domu u Puli.

Prema njegovoj ocijeni, upravo oni boksači koji su glavni aduti za osvajanje medalje naletili su na jake protivnike.

"Ždrijeb uistinu nije bio naklonjen našim boksačima, ali predaje nema, borit ćemo se i pokušati ostvariti naše planove odnosno da se tri do četiri boksača ostvare olimpijsku vizu", naglasio je Tadić.

Najosjetljiviji trenutak je prošao, sada su na potezu sami boksači, a Pula će, nema sumnje, u narednih jedanaest dana biti nakon dugo vremena ponovno europska boksačka metropola.

Protivnik Stojanoviću u kategoriji do 48 kilograma bit će Latvijav Sokolovs, u kategoriji do 51 kg Ahmeti se sastaje s Poljakom Rzanyem, Orhan se u kategoriji do 54 kg sastaje s Rusom Kovalevom, Bajrami u kategoriji do 57 kg boksa protiv Poljaka Szota, Paliću je protivnik u kategoriji do 60 kg Irac Murray, Kataliniću Latvijac Cilingarjan, a Veočiću Rumunj Simion u kategoriji do 69 kg. U kategoriji do 75 kilograma protivnik Barjektareviću je Sjekloća iz SiCG, Šivoliji je protivnik britanac Davis, Đipalu Poljak Malujda te u kategoriji iznad 91 kg Baćurinu je protivnik Rus Povetkin.




Bajrami, Orhan, (Barjaktarevic).............. tko kaze da su Hrvati ratoboran narod???? Pa pola boksacke reprezentacije su Albanci........... ;-(
Evo i odmah hrv-ser dvoboja Barjaktarevic - Sjekloca, prava napast za sve internet -ratnike..............
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.08.2003.
Poruka: 996
20. veljače 2004. u 13:32
nisam siguran da je i Barjaktarevic Albanac, al ako te to djecace veseli.......... (u moje vrijeme su se klinci igrali s auticima, a ne prdili po netu............ kud ide ovaj svijet?.......)
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
20. veljače 2004. u 19:25
dobi Sjekloca...32-16 na poenima
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 23.02.2004.
Poruka: 1
23. veljače 2004. u 10:25
Ivan Ribac vs mario sivulija

UDRI iVANE,RAZBI MU GLAVU
Pjer
Pjer
Mali dioničar
Pristupio: 08.10.2002.
Poruka: 6.453
24. veljače 2004. u 10:31
Danas počinje Ep U boksu u Puli pa me zanima ima li nekog ko prati ovaj sport
i kakve imamo boksere u Hrvatskoj,Sicg,BiH pa i Sloveniji možda?
Naše predvodi trener Tadija kačar i kažu da bi do medalje mogli Sjekloća,Gajević
i Ribać ali kakvo je stanje u tom sportu dobro da su uopšte i otišli na prvenstvo.
ko ne plati na mostu,platiće na ćupriji!
1