Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Netsoccer - jako zarazna multiplayer nogometna igra

1
toniperic
toniperic
Željan dokazivanja
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 475
17. studenog 2012. u 14:35



Netsoccer je igra koja je nastala kao kombinacija i spoj Football Managera (sa grafičkog aspekta donekle) i recimo, hmm, Sensible Soccera.

U Netsocceru ti si jedan igrač na terenu, a ne upravljaš cijelom ekipom kao što je slučaj u većini ostalih nogometnih igara!
Ne postoje "ocjene" vještina kod igrača i slično - koliko si dobar sve ovisi o tebi i tvojoj spretnosti. Upravljaš igračem u potpunosti sa mišem, te koriste se dvije tipke (A za uklizivanje i Q za skok tj igru glavom, kontrole se mogu modificirati u samoj igri).


   



Provjerite link Media sa službene stranice da biste vidjeli više screenshotova (i veće rezolucije). Igra ima naravno i odgovorena Često Postavljena Pitanja (ČPP) za novake, koja su trenutno na engleskom jeziku. Postoji i hrvatska verzija Često Postavljenih Pitanja (ČPP)!

Ukoliko se želite okušati koliko ste dobar nogometaš, preuzmite igru, instalirajte ju i vidimo se u samoj igri! :)

Pošto je igra nova i u razvitku, neke stvari možda još ne funkcioniraju najbolje i postoje bugovi ali na tome se konstantno radi. Uvijek imate forum na njihovoj službenoj stranici gdje možete potražiti pomoć na engleskom jeziku ili čak na hrvatskom jeziku u podforumu za Hrvate ukoliko vas nešto zanima, a pošto sam jako aktivan član zajednice potrudit ću se uvijek odgovoriti u najbržem mogućem roku. Kao alternativa, uvijek ću vam pomoći i odgovarati na pitanja ili ovdje ili u samoj igrici (nadimak mi je trenutno Modric).

Ukoliko nije problem bio bih zahvalan da napišete ukoliko si instalirate igru, pa da napišete i vaš nadimak koji ste izabrali. Bit ću na raspolaganju ako želite da zajedno uđemo na server za trening i da vas provedem kroz igru i naučim osnovama (iako već ima tutorial na engleskom jeziku u samoj igri).

Ukratko - igrač ste, možete trenirati koliko god želite, bez ograničenja, pridružujete se ekipama i nastupate za svoju ekipu, branite boje svoga tima, vršite transfere iz tima u tim, kasnije budu i Europska prvenstva pa nastupate za svoju državu ukoliko ste izabrani od strane izbornika (tj mene). 
Možda pitanje koje vas najviše muči - kada se igraju utakmice tj mečevi? Nema ograničenja! Dok god u tvom timu ima minimalno 5 korisnika online, možete igrati kada hoćete protiv drugog tima koji ispunjava iste te uvjete. I to je to! Tako jednostavno, vrlo se lako naučiti.


Igrica je zapravo nastavak 2D Netsoccera koji je godinama bio u optjecaju, ali su developeri odlučili napraviti korak dalje i sada je igrica 3D i konstantno u razvitku.
Evo kako je to prije izgledalo dok je bilo 2D
http://www.youtube.com/watch?v=lrzN4_rkziw

Kako sada izgleda baš i ne mogu prikazati putem Youtubea jer nema videa, valjda zato što je nova igra, uglavnom su to videa koja su služile za prijave bugova na forumu.


Vidimo se!

[uredio toniperic - 17. studenog 2012. u 15:12]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 06.08.2011.
Poruka: 239
20. studenog 2012. u 15:17
Ja se regao.

ID: Legendinho
maxi
maxi
Mali dioničar
Pristupio: 23.12.2011.
Poruka: 7.242
21. studenog 2012. u 18:50
napisali su mi da sam nub pa sam izgubio volju za igranjem 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima."
1