Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Pravila Sportnet.hr Foruma

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.10.2005.
Poruka: 2.375
01. studenog 2005. u 22:19

Kao što vidite, prešli smo na novi Forum. U posljednje vrijeme radilo se zaista danonoćno kako bismo sačuvali sve logine i prijašnje teme i kako ne biste morali kretati od nule. Ipak tu ima nekih koji su već godinama uz naš Forum i Sportnet.hr i zbog njih se vrijedilo potruditi .

Pravila vam ne treba objašnjavati, sve uglavnom znate, a većina vas zna i kakav je princip administriranja i brisanja tema. Navikli ste se već dosad na kriterije Sportnetovog "velikog brata" , isti kriteriji vrijedit će i ubuduće.

Želimo apelirati da budete kolegijalni, znači bez "vikanja", ogromnih fontova, vrijeđanja itd. Sportnetov Forum već duže vrijeme uživa ugled najboljeg sportskog Foruma u Hrvatskoj i Administratori će raditi na tome da tako i ostane. Nadamo se da ćete nam u tome pomoći i da ćemo svi zajedno uživati u razmjeni mišljenja i informacija.

Još nešto. Prigodom pokretanja novog Foruma odlučili smo nagraditi neke od najstarijih, najzanimljivijih i najupornijih Forumaša. Nagrađene ćemo obavijestiti putem e-maila, a s vremena na vrijeme prigodnim poklončićem razveselit ćemo još ponekog Forumaša koji to zasluži.

Pozdrav svima i - UŽIVAJTE!

     
[uredio sportnet]
1