Komentari na tekst: Schumijev povratak za zaborav

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 05.08.2010.
Poruka: 228
03. siječnja 2011. u 18:00
ne znam od kud informacije da je otišao zbog Felipea kada su tada sva nagađanja bila da je otišao zbog kimija...
IanZG
IanZG
Potencijal za velika djela
Pristupio: 27.06.2008.
Poruka: 1.008
03. siječnja 2011. u 18:23
Ma nema veze, da i ne završi utrku do kraja karijere bio bi i dalje najveći ikada :D Sretan sam što sam ga imao priliku gledati :P
[uredio IanZG - 03. siječnja 2011. u 18:58]
Cantera
Cantera
Potencijal za velika djela
Pristupio: 25.09.2010.
Poruka: 1.065
03. siječnja 2011. u 20:48
Oh, Bože! Al ga čovjek nadrobi! Prvo, Schumi nije otišao zbog Felipea nego jer je Montezemolo želio Kimija (ironije li, kasnije je Kimija škartao zbog Nanda). Zatim, nije on ni dodirnuo Rosberga u Abu Dhabiu nego je dao prerano gas i izgubio stražnji kraj bolida na zavoju.Činjenica je kako u današnjoj F1 bolid čini 95 posto rezultata, a Mercedes nije bio najkonkurentniji bolid. Tako da ostvariti neke velike rezultate u njemu ne bi mogao nitko a kamoli čovjek koji se vraća nakon 3 (!) godine pauze u sezoni u kojoj su osim zimskih zabranjena bilo kakva testiranja. Jedino što Schumacher nije bio niti blizu Rosbergu i to mu je jedini minus za ovu godinu, jer je u F1 najbolji pokazatelj borba s timskim kolegom, a tu je Schumacher pobjeđen, iako je imao svojih trenutaka. Prosuđivati njegovu sezonu na osnovu cjelokupnog rezultata nije najbolji put, zbog mnogo razloga. Prosuđivati sezonu u odnosu na timskog kolegu je ispravno, a to u tekstu nije nigdje navedeno. Btw. nisam niti ću biti fan ovog Nijemca, ali neke stvari se moraju bolje odvagnuti.
Athletic, Athletic,
zu zara nagusia
altza gaztiak.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 24.10.2009.
Poruka: 370
06. siječnja 2011. u 01:25
mirza, radije se ti uhvati cega drugog jer ti bar po ovom komentaru novinarstvo i nije jaca strana. istina je da je schumi uzeo iznimno malo bodova spram onoga sto se ocekivalo ali je i istina da mercedes ne bi uzeo puno vise pa ni da su alonso i vettel cinili vozacki par. jednostavno, auto nije bio dovoljno dobar ove sezone i ne moze se rec da to nije uticalo, naravno da je. sjecam se prije petnaestak god nas niko pulic je cuda radio u staroj lancia delta hf integrale. sad zamisli da recimo sebastian loew sjedne u tako nesto (istina ovo je debelo iskarikirano, al stvar je u poanti) i ide vozit reli. mislis da bi opet bio prvak ili uopce konkurentan. danasnja f1 se bazira na kvaliteti auta, a vrhunski vozac je samo slag na tortu. u iznimnim slucajevima dobar vozac u losem autu moze nesto napravit, al nije to dugog vijeka.
1