Komentari na tekst: Räikkönen kralj, Schumacher, Hamilton i Maldonado "luzeri" godine

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.03.2012.
Poruka: 856
29. studenog 2012. u 11:17
Dobar članak.
nido
nido
Mali dioničar
Pristupio: 19.05.2010.
Poruka: 8.600
29. studenog 2012. u 12:43
Hulkenberg je dobar, jos ne mogu prezaliti ferarijevo produzenje Mase a da nisu ovoga uzeli...
***Gianni Infantino, najpoznatija talijansko-švicarska verzija loto-djevojke - Saša Ibrulj----///Svanut ce taj dan...-///-***Cenosillicaphobia: Strah od prazne krigle piva ---"Mamicu pronevjeritelju, odlazi iz svetinje!!!"---
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 11.08.2009.
Poruka: 6.058
29. studenog 2012. u 13:56
Kako površno, diletantsko i pristrano komentiranje sezone! Da se radi o osvrtu na jednu utrku ne bih ni reagirao, ali na ovaj način zaključiti cijelu sezonu?!? Sportnet mi je vrlo drag portal, pa me doista žalosti vidjeti da netko piše na razini osobnog bloga... :( Grosjeana svrstati u ugodna iznanađenja?!? Vozača koji je IZRAVNO svojim neforsiranim greškama utjecao na konačan poredak, proglasiti ugodnim iznenađenjem? Pa taj nesretnik će dobiti otkaz, zahvaljujući svim ugodnostima koje je priredio ove godine! Pljuvanje po povratku Schumachera, kroz prizmu bijednog broja osvojenih bodova, je totalna kratkovidnost i rezoniranje jednog trgovca na inventuri, a ne novinara komentatora. Fenomen da netko u petom desetljeću života može biti konkuretan dvadeset godina mlađim natjecateljima je fascinantno iskustvo i svaki iskreni ljubitelj F1 u tome je mogao samo uživati... Ma, beskrajno bi se mogle nizati besmislice u ovom "završno osvrtu" (Rosberg je OK, jer je pobijedio, iako je na to čekao duže od svih aktivnih vozača, a Malodonado, koji je isto jednom pobijedio, što apsolutno nitko živ nije oečkivao, je razočaranje, jer je ostatak sezone bio loš...), ali nema svrhe ni koristi...
etti
etti
Potencijal za velika djela
Pristupio: 13.09.2010.
Poruka: 1.023
29. studenog 2012. u 15:18
Puno subjektivnosti u ovom tekstu, a tek sramotne rečenice za Michaela. Čovjek je imao pehova u ove 3 sezone koliko ih nije imao u cijeloj bivšoj karijeri, a to se pogotovo odnosi na ovu godinu. Jedno 7 puta se izborio za start u prva 2 reda i nakon toga kvar, jedan, drugi, treći, osmi, sudar, kazna....nikad kraja. Bez kvarova bi čovjek bio vodeći u poretku nakon 7 utrka, ali nije tako sudbina htjela. Nakon 1/4 sezone je Mercedes bio govno od bolida kakav je bio i 2 godine prije. I šteta što je i sad otišao, nije isto bez njega. Hamilton nije razočarenje također, bilo je uspona i padova, ali solidna sezona je iza njega. Grosjean među boljima? Ima talenta za odvoziti brzi krug, no također i talenta za upropastiti svoju i tuđu utrku već u prvom krugu, što je redovito činio. Poznato je da ne želiš biti taj koji starta pored Grosjeana, on je razočaranje za mene. Ima talent, ali ga nije naučio iskoristiti na najbolji način.
etti
etti
Potencijal za velika djela
Pristupio: 13.09.2010.
Poruka: 1.023
29. studenog 2012. u 15:25
@selektorZG Dok sam pisao svoj post nisam niti vidio što si ti napisao i sad vidim da se potpuno slažemo u svemu, skoro je isti tekst. Vjerujem da je to nešto što je svaki promatrač s malo objektivnosti mogao uočiti. Očekivao sam bolje sumiranje sezone od strane Sportneta..
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 25.05.2011.
Poruka: 6.704
29. studenog 2012. u 16:46
nido je napisao/la:
Hulkenberg je dobar, jos ne mogu prezaliti ferarijevo produzenje Mase a da nisu ovoga uzeli...
Vidi cijeli citat

A  što to molim te Hulkenberg posebno ima,a da Massa nema.Najviše volim takve komentare kad netko odvozi jednu-dvije dobre utrke i odmah ga se trpa u Ferrari umjesto Masse.Pa šta imate toliko protiv čovjeka,zadnjih pet utrka je osvojio više bodova nego u cijeloj prošloj sezoni.Što se tiče Hulkenberga,posrećilo mu se u zadnjoj utrci da je pala kiša i dobro odabrana strategija ulazaka u boks,ali ne znam koliko tu ima sreće kad je mogao završiti i bolje plasiran da se nije sudario s Hamiltonom.Od ostalih utrka vrlo dobro je odvozio u Belgiji gdje je bio četvrti,ali sve ostalo je čisti prosjek,nit smrdi nit miriše,reklo bi se...onako baš nekakva zlatna sredina.Ničim se posebno ne ističe,a u Ferrariju bi bio vodonoša Alonsu kao i bilo koji drugi vozač u Formuli,to ti je valjda jasno.Ferrari je ipak institucija koja treba provjerene klase,a i Massa je svojim vožnjama nekako ipak zaslužio još jednu šansu.A ako bi već netko trebao mijenjati Massu,najbolji odabir je Kimi,ali to je nemoguće jer on ne želi biti drugi vozač,a dok je tamo Alonso,nitko osim možda Vettela ili Hamiltona ne bi mogao biti ispred njega.
1
  • Najnovije
  • Najčitanije