Komentari na tekst: Rhein-Neckar Löwen odnosi prednost na uzvrat, PPD Zagreb poražen u Areni

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.06.2010.
Poruka: 2.080
19. ožujka 2016. u 22:42
Nažalost nije mi jasna struka Zagreba koja nije pravovremeno reagirala i nakon ozljede Stepančića dovela adekvatnu zamjenu na poziciji desnog vanjskog koja bi se nadopunila sa Šebetićem, jer je očito da ne može sam igrati protiv jakih ekipa na toj poziciji bez rotacije, što se vidjelo danas sa 5/15 postotkom šuta. Isto tako ne vjerujem da nema nekog klinca iz akademije koji nebi mogao odigrati nekih 5 do 7 minuta na toj poziciji da odmjeni Šebetića, sve je bolje nego da se na silu igra s dešnjakom na toj poziciji i štopa igra ili sa Horvatom koji daje puno više na krilu.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 21.10.2011.
Poruka: 313
20. ožujka 2016. u 00:49
Ajde onda ti predloži struci Zagreba jeftinog, kvalitetnog i slobodnog (da nije igrao neko Europsko natjecanje u ovoj sezoni) igrača. Nakon toga ga uigraj sa momčadi i očekuj da će ta momčad pobjeđivat momčadi koje imaju nekoliko puta veći budžet. Šeba je danas bio tragičar, u Kielu odigrao kako već dugo neki desni vanjski nije. Treba ga pričekat kao Stepančića. Bit će još puni njegovih oscilacija. Svaka mu čast da se nosi s tim pritiskom, puno nas bi i puno prije pukli. Zamjerka je Zagrebovoj struci što su imali i 3 jako dobra desna vanjska i olako ih se riješili, Stepančića i bez odštete...
vjesu
vjesu
Potencijal za velika djela
Pristupio: 09.04.2015.
Poruka: 1.756
20. ožujka 2016. u 09:27
Sebetic je jucer stvarno potrosio puno lopti bez veze, ne samo sut nego i nekoliko izgubljenih lopti. Ipak je stalno trazio svoju sansu i pokusao biti opasan, sto je zdravo razmisljanje sportasa. Mlad je i treba poraditi na koncentraciji. Mislim cak da je varijanta sa Horvatom iznenadila RNL i uopce nije toliko losa jer je to bila u biti jedina faza u kojoj se trazio pivot. I tu lezi po meni kljucno pitanje...hoce li uspjeti utrenirati i u utakmici izvesti pokoju akciju za krilo i pivota!? Samo sa pucacima, kao u ovoj tekmi, nemamo nikakvih izgleda za prolazak!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.06.2010.
Poruka: 2.080
20. ožujka 2016. u 12:49
Uvjeren sam da se mogao naći solidan desni vanjski ko zamjena za Šebetića da ga se odmori u takvim situacijama i da se malo primiri kad ga ne krene odmah, siguran sam da bi i njemu to pasalo. Ne treba se odma soliti pamet u komentarima, samo sam istaknuo svoje mišljenje, ako su dovedeni Markoski i Marković koji su dobra pojačanja mogao se potpisati ugovor s nekim na 6 mjeseci da bude back up, što i nije teško jer vanjski igrači HSV-a su bili redom svi slobodni nakon što je klub propao. Ili se mogao uigravati neki mladi iz mlađih kategorija, igrat samo s jednim desnim vanjskim je veliki rizik. U rukometu danas svi odlaze bez odštete jer se predugovori s novim klubovima potpisuju i godinu prije isteka tekućeg ugovora tako da Zagreb tu ništa ne može, ako igrači ko Stepančić dobe ponude u ljeto 2015 da promijene klub u ljeto 2016 nakon što istekne važeći ugovor, tak rukomet funkcionira. Rijetko koji klub danas plaća odštetu za igrača.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 21.10.2011.
Poruka: 313
21. ožujka 2016. u 00:32
Pa nisu uspjeli vratit Brozovića, a di će dovest desnog vanjskog koji je još puno skuplji... Pa ne može se Zagreb takmičit u dovođenju igrača sa Njem. klubovima. Kad se klub raspao odmah su ih njihovi klubovi razgrabili. Budi realan, zašto bi neki igrač koji je do sada igrao Bundesligu došao u Zg, a love nema. Znači imat će manju plaču i igrat slabiju ligu. Jel bi ti to prihvatio?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.07.2011.
Poruka: 4.341
22. ožujka 2016. u 09:21
Jbg....lowen je vodeći klub bundeslige...ovo je realan rezultat. Šteta da nismo mi dobili bar +1 ali eto...
Mislim da je dobar posao odrađen ove sezone. Mladi igrači su dobili priliku i što je još važnije svi ti mladi igrači su potpisali ugovore do 2019.što daje nadu da će se za 2 sezone možda i boriti za F4.
1
  • Najnovije
  • Najčitanije