Komentari na tekst: Video: Bilićev Lokomotiv s dva igrača manje pao u sudačkoj nadoknadi u gradskom derbiju

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2011.
Poruka: 204
04. studenog 2012. u 15:21
bogami ovo miriše na sabotažu,kolko su samo golova u nadoknadi dobili,a tek crveni kartona...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 23.01.2010.
Poruka: 2.703
04. studenog 2012. u 15:42
Hmm,mislim da je Bilić na milimetar od otkaza.Objektivno Lokomtiv nema kvalitetu Zenita,Cska,Anžija pa ni Spartaka,ali oni kiksevi sa malim ekipama će ga skupo koštati,kao i dovođenje rezervog golmana Paoka,našeg Krešića i tjeranje na klupu jednog od najboljih mladih golmana svijeta Lobanceva da bi Krešić branio!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2011.
Poruka: 204
04. studenog 2012. u 15:46
lobancev je ima tešku ozlijedu,zato je i doveo krešića..ovaj se još nije ni oporavio
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 23.01.2010.
Poruka: 2.703
04. studenog 2012. u 15:48
Ne znam sad kakvo je stanje i za tu ozljedu Lobanceva,ali znam kad je doveo Krešića da mu je Lobancev bio rezerva nekoliko kola.Taj Lobancev je 1995 godište i odličan mladi golman!!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.10.2011.
Poruka: 5.503
04. studenog 2012. u 16:59
Nije mu trebao ovaj rani izlet u Rusiju.Ogromna razlika je voditi selekciju i voditi klub.Prije se trebao s klubovima dokazati u našoj ligi te steći nekakva ligaška iskustva.Želim mu sreću da to sretno završi te da se vrati u pobjednički niz
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 08.06.2011.
Poruka: 130
04. studenog 2012. u 17:15
Ja bi samo par riječi o Biliću i hajci. Mi Hrvati smo stvarno govna. Bilić je jedini trener u Hrvatskoj koji trenutno ima potencijal da bude veliki trener. Koga drugog imamo? Jurčića, Beseka? Kako očekujemo da nam sport raste ako sami ne znamo cijeniti svoje?

Bilić se uhvatio zahtjevnog posla. Po mom skromnom sudu, puno lakše bi mu bilo da je otišao u ligu gdje zna jezik i mentalitet. Neki dobar klub koji nastupa u engleskoj prvoj ligi i teži u Premier. Ovako će već rano posrnuti. 

Kad David Moyes sa dobrom ekipom zauzme 7. mjesto u Premier ligi ili se Martinez bori do posljednjeg kola sa Wiganom za ostanak, nikom ne pada na kraj pameti proglasiti ih lošim trenerima. Zato što su svjesni svijeta oko sebe. Svjesni su da City, Man U, Chelsea imaju 5 vrhunskih igrača na svakoj poziciji. 

Lokomotiv je klub koji sa svojim rosterom ne spada u vrh lige. Samo je Hulk kojeg je Zenit platio 60 mil eura vrjedniji od cijelog Lokomotiva. Pričati da se možeš boriti s takvim klubom je pretencizno u najmanju ruku, prije bi rekao glupo i naivno. I tu staje priča. Jedino što je Bilić pogriješio, pogriješio je u izboru kluba. On je dobar trener sa manjkom iskustva, a ljudi su kivni seronje i svakom žele najgore jer je njihov život pušiona.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 23.01.2010.
Poruka: 2.703
04. studenog 2012. u 17:42
Nisam nigdje rekao da ne cijenim Bilića,čak sam poptupno suprotno pisao i govorio,isto tako i Štimcu kojeg mrzim iz dna duše,želim sve naj.Ali najlakše se praviti ludim pa bježati od činjenica,koje glase da je Bilića morao imati minimalno 5-6 bodova više sa Lokomtivom na tablici Ruske lige!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.05.2010.
Poruka: 1.199
04. studenog 2012. u 17:43
ne znam previše, barem realno, o ruskoj ligi i snazi pojedinih klubova, samo onako što malo pročitam usput. također ne znam kakvo je stanje s predsjednicom i kakvi su im ciljevi. jedino znam da su im navijači slično kao i kod nas dosta agresivni, a posebno kad se treba nekoga smijeniti.

tako da teško mogu pričati o bilićevoj sudbini i koliko je uspješan ili ne. no znam jedno sigurno, treneru treba uvijek dati više vremena ako želiš prave rezultate. premda se ponekad čini drugačije i možda i sam nekoga osudim i smijenim prije vremena onako dok sam još vruč od loše igre i rezultata, itekako sam svijestan da ako želite dobrog trenera na duže vrijeme koji će vam donijeti par trofeja, onda mu se mora dati vremena. prvo i osnovno jer taj trener mora biti ultimativni bog u svlačionici, dakle autoritet bez premca. ne diktator, ali gazda nad gazdama ako želi izvuči najbolje od igrača i ako želi biti u stanju da ih adekvatno motivira.

najgore je čuti kada trener kaže: "nismo odigrali kako smo se dogovorili, ja sam im rekao da rade ovo a oni su ono" - primjerice. što tu ne štima? ili te igrači ne doživljavaju kao bitnog, ili im ne znaš približiti na razumljiv način svoje zamisli? jer nogomet možda nije sport u kojem je večina igrača s intelektualnim kapacitetom kvantnog fizičara, no daleko od toga da im se ne može nacrtati kako i gdje trebaju trčati i gurati loptu.

tako da se uvijek tu može naći problem u treneru. e sad, ako je ovo drugo, onda je to loš trener koji ne zna svojim igračima objasniti ili im daje krivu taktiku. ali kod prvog nije isključivo on u pitanju. jer da bi trener imao tu sposobnost vladanja svlačionicom, nije bitna samo psihologija i karizma, već je jako bitno koliko su oni sigurni da klubu nisu važniji od trenera.

ako je primjerice jedan igrač važniji i moćniji od trenera, onda tu trener jako malo može. takav status da trener bude nezamijenjiv se stiče kroz dugi niz godina i malo je takvih, a uglavnom su svi u engleskoj. stoga, ako si već odabrao nekog trenera, prvo se zamisli zbog ćega, pa ako prepoznaš da si ga uzeo zbog nekih kvaliteta, onda čekaj da one dođu do izražaja i ne petljaj se u posao. a posebno mu nemoj autoritet narušavati jer to je propast svakog trenera.

i da malo odem izvan teme, pišem ovoliko na tu temu jer malo sam se zamislio poslije packove kolumne kad sam rekao da čačić treba otići. jer ako pogledamo da on osim što mu se narušava autoritet i to tako javno, pa preko novina, pa da mu je i samom sve ovo škola i novo itd.. on onda uz sve te loše stvari još ima i dobar prosjek. 

1
  • Najnovije
  • Najčitanije