Njuz from KK Partizan

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.12.2005.
Poruka: 11.280
29. ožujka 2007. u 17:45

Jedna je cinjenica,jos niko nije uspeo da komercijalizuje pljeskavicu,ko god je pokusao je propao-dok je to po evropskim standardima sa pecenjem na struju,finim kulturnim mestima-nema smeka...LOL

To je tajna.....cumur,drvo,(a ne struja)sveze napravljena pljeska po domacem receptu(a ne ona zamrznuta),sveze napravljena salata po bakinom receptu(a ne ona narucena iz hipermarketa),kultni restoran(a ne fenserski),toceno pivo(a ne u flasi),stolnjak na kockice(a ne sa pozlacenim krajevima),.....Big%20smile
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
29. ožujka 2007. u 18:06

ako dodjem ovo ljeta...pljeskavice, burek, cevapi, sarma, paprikas...al cu se obzderat...moram na dijetu sada da sve to mogu pojest kad dodjem.

Hugo Chavez
Hugo Chavez
Dokazano ovisan
Pristupio: 01.08.2006.
Poruka: 11.344
29. ožujka 2007. u 18:24
ako dođeš imaš jedno mjesto kod mene u autu za bg. trebaš samo znati odgovore na slijedeća pitanja:
1. najbolji strijelac fk čukarički svih vremena
2. naziv navijača fk novi pazar, fk priština i radnički pirot
X
undying
undying
Dokazano ovisan
Pristupio: 05.11.2005.
Poruka: 14.023
29. ožujka 2007. u 18:41
ne postoji bolja salata za rostilj od urnebes!!! ta se salata moze sa supom mijeati ispasce dobroBig%20smile nego za rostilj je zakon!!! ja inace uzimam urnebes salatu, majonezu+neku svjezu salatu dali je to paradajz, krastavac ili kupus svejedno!!
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
29. ožujka 2007. u 18:41
Mene Hugo sigurno ne bi nikad vozio u autu.  Evo na primjer, ja uopće ne znam šta je to vešalica, osim ono za kaput okačit... Embarrassed

Ček, je to bilo 40-50 piva (malih i velikih), 11 pelinkovaca i šta ja znam šta sve ne uključeno u tih 130 eura??  Jel to onda jelo bilo džabe uz piće?
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
29. ožujka 2007. u 18:42
Nego, coobah, ajd sad reci istinu kako ti je tamo bilo, sad kad si uteko dušmanima... Wink
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
Pjer
Pjer
Mali dioničar
Pristupio: 08.10.2002.
Poruka: 6.498
29. ožujka 2007. u 18:53
 Porcije rostilja su oko 10 evra a porcija je dovoljna za dvoje ljudi
 Coobah je bio odusevljen urnebsom pa sad verovatno jos hvata vazduh
 posle ljutih papricica i 'dijetalnog"rostilja...
svi za jednog, jedan za svi!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
29. ožujka 2007. u 19:04
Za zagrepcane i sve sa zapadne strane Hrvatske, ako vec toliko ludite za srbijanskom kuhinjom, odacu vam tajnu.
Imate u Ljubljani srbijanski restoran, na Cadu ili kako to slovenci zovu Pod Roznikom, mozete jesti sve ove specijalitete i moram reci da je odlicno.

Evo i precizniji info http://www.gp-vic.si/roznik.asp

Kako vidim iz ponude, nisu se previse slovenizirali, mada su u vrijeme kad sam ja tamo jeo od vlasnika do konobara bili Srbijanci. Kuvare da ne spominjem.
Jeo sam i u Srbiji, jeo i na Cadu, nema razlike.

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
29. ožujka 2007. u 19:09

http://www.prijovotu.com/portal.htm

Evo ga jos jedna, e sad tu sam jeo samo jednom, pa ne mogu garantirati za kvalitet. Ali ljubljancani hvale Jovana. Uglavnom mozete jesti prebranac, gibanicu, dimljene vjesalice i ostale delicije.

Jovan Peric i Pri Jovotu, bem ti janeze.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 30.01.2005.
Poruka: 13.711
29. ožujka 2007. u 19:14
coobah je napisao/la:

Evo shabana i mene  kod guardiana iz obilaska beogradskih birtija.

grad je ludilo totalnoTongue
Vidi cijeli citat


Zašto u birtije? Zaš' niste malo po klubovima?

Bircevi su za preko dana, bar meni...
  • Najnovije
  • Najčitanije