Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

ORGANIZATOR KRIV ZA NERED !

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.10.2002.
Poruka: 1.404
17. lipnja 2003. u 09:22
Nakon sto sam procitao u posljednja dva dana sto se dogadjalo i gledao na TV-u utakmicu, dolazim do zakljucka da su ipak slovenci glavni krivci za nered.

I prije dvije godine sam bio iznenadjen dodjelom EP-a sloveniji. jer nisu tzv vaterpolo-nacija. Kad se k tome doda jos i (kurvanski) mentalitet slovenaca, onda se da zakljuciti da oni uzivaju kad se mi i srbi tucemo........ -Jer onda oni profitiraju. Normalno slovenci su polusvabe i misle samo na profit. oni namjerno ne zele na ovakove utakmice poslati odgovarajuce osiguranje, samo da bi pokazali europi kako je ostatak sfrj divljacki u odnosu na njih. Takva maliciozna razmisljanja smo vec osjetili oko Svete gere i Savudrijske vale, Suncani hvar, itd. Pa zatim Ljubljanske banke i krskog od njima plemenitog zmaga jelincica. A dok je rat u bosni i hrvatskoj bio u najvecem jeku, slovenski kamioni su marljivo prevozili slovensku robu prema istocnim drzavama bivse sfrj i zaradjivali na nasim mukama.

Neki dan sam cuo biser iz Sarajeva: Slovenci su tamo otvorili robnu kucu Merkator. Zloupotri***vsi kronicnu bolest danasnjice (nezaposlenost), oni radnici te robne kuce koji su dobili posao su morali placati obuku 500 maraka !?........- Posto znamo kakav status imaju bosanski gastarbajteri u sloveniji, tako nesto me uopce nije iznenadilo.


Vrhunac slovenske malicije vidio sam danas kad sam procitao izjavu predsjednika slovenskog vaterpolo saveza Jensterlea: " Iz Hrvatske smo računali na 700 navijača, a iz Srbije na 300, izjavio je Jenšterle"



..........................-e dragi moj Jensterle, ti kao organizator bi trebao znati kako je bilo na proslom ep-u kad su igrale SICG i Hrvatska u takodjer susjednoj Madjarskoj i kad nije bilo nikakvih incidenata:




"Jugoslavija - Hrvatska 8:6
24. jun 2001

Susret između Jugoslavije i Hrvatske odigran je pred oko 5.500 gledalaca na bazenu "Alfred Hajoš", a sudili su Ilijadis (Grčka) i Kloper (Holandija). "



prema tome, to da se ocekivalo 1000 gledalaca je dokaz o losoj procjeni organizatora ! zatim, .....finale Gyl u kosarci je bilo ne tako davno i tada su nas takodjer slovenci uvjerili u efektivnost njihove policije preko tv-ekrana. ..........- Izgleda da je njihova policija jedino efikasna na slovenskim cestama, To jest kad vide vozila hrvatskih registarskih oznaka.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
17. lipnja 2003. u 09:23
[QUOTE] Nakon sto sam procitao u posljednja dva dana sto se dogadjalo i gledao na TV-u utakmicu, dolazim do zakljucka da su ipak slovenci glavni krivci za nered.
Vidi cijeli citat


Da Slovenci su počjeli tučnjavu i izvali Hrvate!

Ah Oluja, oladi se malo u moru.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.10.2002.
Poruka: 1.404
17. lipnja 2003. u 09:32
nisu zapocimali tucu, nego nisu poduzimali nista da do tuce ne dodje. Nisu zastitili normalne gradjane od nasilnika. Bez obzira bilo to slovenske, hrvatske ili bilo koje druge nacije. Sjecam se prvih utakmica nase repke i ona 2 splicana koji su bodrili nasu repku. njih su namlatili neki srbi i oduzeli im dresove i zastavu. Ozmec je sinoc na tv-u izjavio da je bio svjedok u restoranu kad su dosli neki srbi i vidjeli neke mladice u hrvatskim dresovima na rucku. i ovi su ih namlatili u sred restorana. policija u kranju treba 25 minuta da dodje do mjesta uvidjaja (kao da je new york , pa im treba toliko vremena da interveniraju).
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 554
17. lipnja 2003. u 12:54
jugas, ne seri....
Malo vishe razmisljaj o "Tudjmanovoj djeci" koja nam je dosla u posjet, nego o slovenskim organizatorima. I hvala ***u, sto niste jos proizveli nekog ski-skakaca, jedino nam jos fali da nam s***te priredbu u Planici.
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
17. lipnja 2003. u 13:07
Interesantna su navijacka tumacenja.
Drogirana navijaci se potuku i kriva je policija sto ih nije sprijecela, a ne oni sto su pijani i drogirani???? Pa po onoj sinocnjoj emisiji, oni su isli tamo da bi se potukli i nerede radili. Organizator moze snositi suodgovornost (manji dio). Uvijek je veci problem i krivnja na onima koji rade nerede.

Inace, drago mi je sto je na naslovnicima dva najcitanija hrvatska lista i na HTV-u dominirala prije svega osuda vlastitih pogresaka.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 554
17. lipnja 2003. u 13:15
pa to je poanta toga sto ja hocu da kazem, treba svako da pocisti svoje smece, a ne da se bavi tudjim...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 554
17. lipnja 2003. u 13:26
uz ovu strasnu pametnu misao koju sam dao, zelio bi se pozdravit sa svima, nekako mi se cini da necu vise postirati ovdje.
pozdrav!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
17. lipnja 2003. u 13:33
Ma ne Janez, ostani na forumu jer treba ovdje jedan takav Slovenac kojeg i ostali narodi ovdje slušaju.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.10.2002.
Poruka: 1.404
17. lipnja 2003. u 13:41
".......Drogirana navijaci se potuku i kriva je policija sto ih nije sprijecela, a ne oni sto su pijani i drogirani????."

kite,
u naslovu stoji organizator, a ne policija. organizator je trebao sprijeciti da do nereda ne dodje (bilo kako, policijom, vojskom, barikadama, kako god znaju i umiju, ako se vec kakndidiraju da odrzavaju ep). cinjenica jest da nasi navijaci od pocetka nisu smjeli se setati u kockastim dresovima kranjem. i da je to izgleda po zivot opasno u sloveniji.

a ti janeze, .........-ne seri ti........- kad spominjes tudjmana prije toga moras reci gospodin !.....i pazi ti na svoga zmaga jelacica i one ostale "plemenite" koji truju ove prostore ovdje, a ostavi se tudjmana, jer je on umro.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
17. lipnja 2003. u 13:54
[QUOTE]organizator je trebao sprijeciti da do nereda ne dodje (bilo kako, policijom, vojskom, barikadama, kako god znaju i umiju, ako se vec kakndidiraju da odrzavaju ep).
Vidi cijeli citat

jugas ovo je najveca glupost koju sam procitao ovdje, veca cak i od bilo koje moje
o toj problematici vec sam se izjasnio na jednoj drugoj temi no ponovit cu: zar nije i JEDNOSTAVNIJE i JEFTINIJE zabraniti nam nastup na medjunarodnim natjecanjima nego da se trose abnormalne sume novca i poduzimaju mjere apsurdnih razmjera samo da bi se nas glupake drzalo pod kontrolom?
sad jesu li slovfenci namjerno provocirali ili sta god je bilo, cinjenica je da mi nismo normalna nacija.

danas sam naisao na jedan odlican komentar u feral tribuneu, iako sudeci po tvom obozavanju hadezeovskih prvaka zakljucujem da ti to bas nisu najdraze novijne...
svejedno, citaj:

ZLATKO MLATEŠA
Ivica ĐIKIĆ
Zlatko Mateša, šef Hrvatskog olimpijskog odbora, govorio je više od pet minuta, u HTV-ovoj emisiji "Sport danas" u nedjelju navečer, o onome što se događalo na plivalištu u Kranju nakon finalne utakmice Evropskog prvenstva u vaterpolu Hrvatska-Srbija i Crna Gora; više od pet minuta Zlatko je Mateša govorio o lošoj slovenskoj organizaciji, a uobičajeno smjernim hrvatskim navijačima posvetio je svega jednu rečenicu koja u cijelosti glasi ovako: "Mora se, međutim, reći da ni ponašanje naših navijača nije bilo baš savršeno". Po Mateši, Slovenci su krivi jer su "preležerno" shvatili rečenu utakmicu. Trebali su valjda okružiti bazen s desetak tenkova i oklopnih transportera, trebali su na plivalište izvesti kompletan sastav svoje policije i vojske, trebali su po okolnim kućama rasporediti snajperiste i postaviti bestrzajne topove, pa bi onda ponašanje hrvatskih navijača bilo savršeno. Ovako, naši dečki nisu bili baš savršeni, a za to su krivi "preležerni" Slovenci koji još uvijek nisu shvatili da organizaciju sportskog događaja u kojemu sudjeluju Hrvati valja tretirati kao omanju vojnu vježbu.
Prava je, međutim, istina da nesavršeni hrvatski navijači nisu došli u Kranj navijati i guštati u vrhunskom vaterpolu, nego su došli divljati i, kao što je rekao reprezentativac Ratko Štritof, divljali bi i da je Hrvatska uvjerljivo pobijedila. To je zato što domaće navijače sport, u principu, ne zanima: oni jedva razlikuju vaterpolo od sinkroniziranog plivanja, oni ne primjećuju osobite razlike između četverca i ofsajda, oni ne bacaju bengalke u bazen samo zato što su svjesni da voda nije blagonaklona prema rečenom navijačkom rekvizitu, oni jedva čekaju da prođu ta dosadna "četiri poluvremena" pa da se onda pozabave onim zbog čega su, zapravo, i došli na utakmicu...
Pritom im se, eto, katkad zalomi da i ne budu "baš savršeni".