Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Primitivizam na Poljudu

123
...
567
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.11.2005.
Poruka: 249
05. prosinca 2005. u 18:54


Primitivni transparent osvanuo je na poljudskom sjeveru nakon što se već znalo da se nema utakmice. Policija i delegat ga nisu primijetili. Ipak, Hajduk bi trebao biti kažnjen.


Biblijski potop onemogućio je odigravanje najvećeg derbija u Hrvata, ali obilne oborine nisu ohladile najniže strasti lokalnih huligana. Osim tučnjave s policijom, Torcida se 'iskazala' i rasističkim transparentom.

S obzirom da je poruka izvješena nakon što su mjerodavni odlučili da će se igrati tek na Valentinovo, transparent mnogi nisu ni primijetili. Policija za propust okrivljuje redarsku službu, koja je dopustila unošenje transparenta na tribine.

U Dinamu su provokaciju označili 'odvratnim primitivizmom', u Savezu su također zgroženi, povjerenik lige Brezni erotski je primjetio 'da dolje kroz neku rupu uvijek uđe nešto što ne bi smjelo', iako priznaje da delegat nije ništa prijavio.

No, s obzirom da postoje fotografije, Udruga ligaša ipak će otvoriti disciplinski postupak protiv Hajduka, kojeg očekuje novčana kazna.

Iskon 
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.02.2004.
Poruka: 1.851
05. prosinca 2005. u 19:01

 nprmalno da ovo oštro osuđujem ali mogao si o ovome pisat na temi hajduk-dinamo a ne otvarat novu jer će ova tema otići daleko...jer sjetimo se ne tako davno transparenta u maksimiru ''dalmatinske svinje za kolinje'' ili tako nešto...jeli to ''odvratni primitivizam'', jesu li u savezu bili zgroženi na to, jeli povjerenik lige neerotski primjetio da''gore kroz neku rupu uvijek uđe nešto što ne bi smjelo'', jeli se vodio disciplinski postupak protiv dinama??????????????

ali u svakom slučajuza torcidu

rookie
rookie
Dokazano ovisan
Pristupio: 30.01.2005.
Poruka: 13.711
05. prosinca 2005. u 19:10
  Da, sjećam se kad je na sjeveru osvanula velika slika sa gujdom u Hajdukovom dresu i natpisom ''danas je kolinje''.

Al ovo je puno gore, jer mozgovima očito nije sinulo da je ovo RASISTIČKI incident, a to je jedan od najvećih problema s kojim se bori uopće nogomet u svijetu, dakle FIFA i UEFA, što će reć da bi moglo bit određenih reakcija izvana. Ako već oće vodit taj rat, nek nude neka pošalica na internoj razini, nešto na račun purgera ili tome slično.

U svakom slučaju BRAVO za ponosne torcidaše na ovoj tribini... 
[uredio rookie]
Debeli Brijeg: Najveća zapljena dišpeta u zadnjih 30 godina
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.02.2004.
Poruka: 1.851
05. prosinca 2005. u 19:24

ma ja mislim da oni uopće i ne znaju šta su napisali...dokaz tome je da jedan čistokrvni bijelac munhoz igra u njihovom ''najdražem klubu'' a istodobno pišu takve gluposti...a koliko imaju mozga dokaz je da su poslije neigrane utakmice porazbijali po splita...razlog?...možda zato što se utakmica nije igrala?...i tek sad vidim koliko je dobro šta se nije igralo jer se utakmica ne bi završila jer je apsolutno jasno da su oni s namjerom došli radit nerede a to su ovaj put i dokazali...p.u.n. mi je k.rac takve torcide

ispričavam se u ime normalnijih torcidaša chagi, ettou i da silvi...rookie prenesi im moje isprike

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.10.2005.
Poruka: 3.404
05. prosinca 2005. u 19:27
da evo vidim preduhitrio me šile:što oni misle s Munhozom jel on bijelac ili kaj?
rookie
rookie
Dokazano ovisan
Pristupio: 30.01.2005.
Poruka: 13.711
05. prosinca 2005. u 19:29
  Gle, svi uvredljivi transparenti nebi smijeli ugledat tribinu, to je greška nadležnih... tako i ona sa svinjom koju sam spomenuo ili ne znam koji je bio na Poljudu prijašnjih godina... Al ovdje se radi o tome da mogu nanijet štetu Savezu, tj onima za koje s vremena na vrijeme valjda navijaju (reprezentacija)... Da ne govorim da je Dudu igrač koji igra za repku, i to prilično dobar, i to napadač... Što će reći da bi se vrlo skoro mogli veselit nekom njegovom golu.
Debeli Brijeg: Najveća zapljena dišpeta u zadnjih 30 godina
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.02.2004.
Poruka: 1.851
05. prosinca 2005. u 19:31
 inače nevezano za temu...munhoz je legenda, naučija je dobro hrvatski pa tako mislim da bi moga još ostat...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.02.2004.
Poruka: 1.851
05. prosinca 2005. u 19:52

 Poslje utakmice policija je isprovocirala grupu Torcidaša i započeo je sukob između interventnih jedinica (koji su netom prije isprebijali djevojku navijačicu Dinama) i Torcide. Sukob se nastavio i po gradu, a oštećeno je nekoliko policijskih vozila i jako malo gradske i privatne imovine. Iako policija u izvješćima priča o huliganskom pohodu i razbijanju po gradu, radi se o običnoj propagandi i skretanju pozornosti sa svoje nesposobnosti, a tom najbolje u prilog govore slike samo jednog jedinog izloga sa napuknutim staklom. To je sve što su novinari uspjeli pronaći od tog "razbijačkog pohoda". Torcida NIJE razbijala svoj grad, sukobila se sa policijom, kojoj je odgovaralo da isprovocira taj sukob, i oštetila samo njihova vozila.
skinuto sa torcida.org

a ja se pitam ko je tu lud???

coobah
coobah
Dokazano ovisan
Pristupio: 18.09.2004.
Poruka: 18.594
05. prosinca 2005. u 19:53
FUJ!!! Koliko samo primitivan moraš biti....I uporan u svojoj gluposti i uložiti trud i materijalna sredstva da podijeliš svoju ograničenost sa cijelim svijetom. Nemam riječi. Ovoga se treba sjetiti kad sljedeći put budemo ugostili neki Fulham koji će reći da očekuje rasizam na tribinama, a mi se budemo zgražali nad njihovom bjelosvjetskom bahatošću i neupućenost u zavidnu kulturu naših "navijača".
Najžalosnij je da ta stoka koja je to napravila misli da je posebno duhovita.

 
Ceterum censeo HNLem esse delendam
Jo
Jo
Potencijal za velika djela
Pristupio: 27.09.2004.
Poruka: 1.099
05. prosinca 2005. u 19:59

Ma kreteni,nabijen ih na ku**c, budale glupe, retardirane.To su te velike hrvatine-White Boysi-grupica nepismenih huligana na čelu sa 2-3 budaletine,a prati ih dičurlija od 12 godina...Zgadi mi se kad vidin ko vodi Hajduk i Torcidu

Ko ne voli Hajduka iz Splita,
dabogda mu ćaća pomanita!
123
...
567